طرز تهيه پيتزا آلفردو با پنير پارمسان؛ خوشمزه و پرطرفدار
باشگاه خبرنگاران/ در گزارش زير طرز تهيه پيتزا آلفردو با پنير پارمسان را به شما آموزش ميدهيم.
پيتزا آلفردو يک نوآوري در پيتزا است و طعم آن مانند پاستا آلفردو است، زيرا در آن مانند پاستا از سينه مرغ و سس آلفردو استفاده ميشود. اين پيتزا بسيار لذيذ و خوشمزه است و خيلي راحت و در زمان کم تهيه ميشود. با رعايت چند نکته ساده ميتوانيد پيتزايي به خوشمزگي پيتزايي که از بيرون تهيه ميکنيد داشته باشيد و بهترين و خوشمزهترين پيتزاهايي که خوردهايد را تهيه کنيد.
مواد لازم براي تهيه پيتزا آلفردو
خمير پيتزا يک عدد
سس آلفردو سه چهارم پيمانه
سينه مرغ پخته شده دو عدد
ژامبون بيکن سرخ شده پنج ورق
قارچ ورقه شده يک دوم پيمانه
پياز کوچک يک عدد
پنير موزارلا رنده شده يک پيمانه
مواد لازم براي تهيه سس آلفردو
خامه صبحانه يک پيمانه
کره شش قاشق غذاخوري
پنير پارمسان رنده شده يک پيمانه
سير يک حبه
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
براي تهيه پيتزاي آلفردو قبل از هر چيزي لازم است که سس آلفردو را آماده کنيد. براي تهيه اين سس کره را درون يک شير جوش بيندازيد و آن را روي حرارت قرار دهيد و اجازه دهيد کره آب شود.
بعد از اينکه کره آب شد خامه صبحانه را روي آن بريزيد و ۵ دقيقه آن را هم بزنيد سپس سير رنده شده و پنير پارمسان را به آن اضافه کنيد. اگر مايل بوديد ميتوانيد مقداري آويشن نيز به سس آلفردو اضافه کنيد.
بعد از اينکه سس آلفردو آماده شد زمان آماده سازي خمير پيتزا است. براي تهيه خمير پيتزا ميتوانيد از اين لينک استفاده کنيد و در صورتي که وقت زيادي براي تهيه خمير پيتزا نداريد ميتوانيد از خمير آماده استفاده کنيد.
قالب پيتزا را چرب کنيد و خمير را روي سطح آن پهن کنيد طوري که کاملا قالبتان را بپوشاند. فر را روي دماي ۲۰۰ درجه سانتي گراد بگذاريد تا گرم شود. خمير را ۸ دقيقه به صورت جدا در فر بگذاريد تا نيم پز شود.
سس آلفردويي که آماده کرديد را روي سطح خمير نيم پز شده بريزيد و روي تمام سطح آن پخش کنيد. پياز، ژامبون بيکن و سينه مرغ پخته شده را به قطعات کوچک تقسيم کنيد و همراه با قارچ به طور يکنواخت روي سطح پيتزا بريزيد.
در مرحله آخر روي موادتان پنير موزارلاي رنده شده بپاشيد و دوباره قالب را درون فر قرار دهيد و ۷ تا ۱۰ دقيقه به آن فرصت دهيد تا بپزد و آماده شود. در نهايت آن را از فر خارج کنيد، کمي صبر کنيد تا کمي خنک شود سپس آن را سرو کنيد.
منبع: کتاب کاله