طرز تهيه مرغ تنوري با سس مخصوص؛ يک پيشنهاد خوشمزه
![طرز تهيه مرغ تنوري با سس مخصوص؛ يک پيشنهاد خوشمزه](https://app.akharinkhabar.ir/images/2021/05/23/36fc937f-7c33-4207-9e02-78f34a46b7ce.png)
باشگاه خبرنگاران/ براي تنوري کردن مرغ، ابتدا گريل را با شعله خيلي زياد گرم کنيد، سپس حرارت را پايين آورده و روي حالت متوسط قرار دهيد.
مواد لازم براي ۴ نفر
ماست کم چرب: ۱۵۰ گرم
سير: ۲ حبه، کوبيده شود.
زيره سبز: يک قاشق چايخوري
زردچوبه: يک چهارم قاشق چايخوري
رنگ خوراکي قرمز: دو قطره
سينه مرغ: ۴ عدد
براي سس نعنا:
نعناي کاملا خرد شده: يک قاشق غذاخوري
سير خرد شده: يک حبه کوچک
خيار کوچک: يک عدد، به صورت مکعبي و ريز خرد شود.
ماست کم چرب: ۱۵۰ گرم
آب يک ليمو ترش تازه
نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن: مقداري
طرز تهيه:
• درون يک کاسه، ماست، سير، زيره، فلفل، زردچوبه، رنگ خوراکي و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد.
• سينههاي تميز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت ۶۰- ۳۰ دقيقه قرار دهيد و هر چند دقيقه يک بار آنها را برگردانيد.
• براي تهيه سس: نعنا و سير و خيار را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنيد سپس ماست و در نهايت، آب ليمو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمي ديگر آنها را هم بزنيد. سس آماده شده را تا زمان سرو، درون يخچال قرار دهيد.
• سينههاي مرغ را در ظرفي نسوز قرار داده و روي آن را با برس روغن بماليد.
• مرغ را با حرارت متوسط گريل به مدت ۳۵ – ۳۰ دقيقه بپزيد. گاهي مرغ را برگردانده با بقيه روغن چرب کنيد.
• مرغ تنوري با سس مخصوص ماست و نعنا ميل کنيد.