logo

طرز تهيه مرغ تنوري با سس مخصوص؛ يک پيشنهاد خوشمزه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه مرغ تنوري با سس مخصوص؛ يک پيشنهاد خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ براي تنوري کردن مرغ، ابتدا گريل را با شعله خيلي زياد گرم کنيد، سپس حرارت را پايين آورده و روي حالت متوسط قرار دهيد.

مواد لازم براي ۴ نفر

ماست کم چرب: ۱۵۰ گرم

سير: ۲ حبه، کوبيده شود.

زيره سبز: يک قاشق چاي‌خوري

زردچوبه: يک چهارم قاشق چاي‌خوري

رنگ خوراکي قرمز: دو قطره

سينه مرغ: ۴ عدد

براي سس نعنا:

نعناي کاملا خرد شده: يک قاشق غذاخوري

سير خرد شده: يک حبه کوچک

خيار کوچک: يک عدد، به صورت مکعبي و ريز خرد شود.

ماست کم چرب: ۱۵۰ گرم

آب يک ليمو ترش تازه

نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن: مقداري

طرز تهيه:

• درون يک کاسه، ماست، سير، زيره، فلفل، زردچوبه، رنگ خوراکي و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد.

• سينه‌هاي تميز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت ۶۰- ۳۰ دقيقه قرار دهيد و هر چند دقيقه يک بار آن‌ها را برگردانيد.

براي تهيه سس: نعنا و سير و خيار را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنيد سپس ماست و در نهايت، آب ليمو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمي ديگر آن‌ها را هم بزنيد. سس آماده شده را تا زمان سرو، درون يخچال قرار دهيد.

• سينه‌هاي مرغ را در ظرفي نسوز قرار داده و روي آن را با برس روغن بماليد.

• مرغ را با حرارت متوسط گريل به مدت ۳۵ – ۳۰ دقيقه بپزيد. گاهي مرغ را برگردانده با بقيه روغن چرب کنيد.

• مرغ تنوري با سس مخصوص ماست و نعنا ميل کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar