logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه مربا و شربت شاه‌توت؛ طعمي که نبايد از آن غافل شويد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
طرز تهيه مربا و شربت شاه‌توت؛ طعمي که نبايد از آن غافل شويد

ايرنا/ از شاه‌توت‌هاي جذاب اين فصل غافل نشويد و با درست کردن مربا و شربت، اين طعم جذاب را براي ماه‌هاي بعد ذخيره کنيد.

مواد لازم براي تهيه مربا و شربت شاه توت:

  • شاه‌توت: ۱ کيلو
  • شکر: ۵ ليوان
  • آبليمو: ۲ قاشق چاي‌خوري
  • آب جوش: ۷ ليوان   

طرز تهيه و دستور پخت مربا و شربت شاه توت:

۱. آب جوش و شکر را مخلوط کرده روي حرارت بگذاريد تا چند جوش بزند. بعد شاه‌توت‌هايي را که از قبل تميز کرديد را به شکر و آب در حال جوش اضافه کنيد.

۲. هر چند دقيقه شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه شربت سرازير کنيد تا غلظت آن را ببينيد. شربت نه خيلي سفت و نه خيلي شل باشد. وقتي شربت غليظ شد و تا حد ممکن عصاره شاتوت وارد شربت شد، آبليمو را اضافه کنيد و بعد از اينکه چند جوش زد قابلمه را از روي حرارت برداريد و با ملاقه شربت را از سر قابلمه جدا کنيد و و از صافي رد کنيد.

۳. شاه‌توت‌هاي داخل قابلمه را هم با مقداري از شربتي که باقي مانده به عنوان مربا کنار بگذاريد.

۴. بعد از اينکه شربت و مربا سرد شد آن را در شيشه‌هاي تميز و خشک بريزيد و در يخچال نگهداري کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar