طرز تهيه مربا و شربت شاهتوت؛ طعمي که نبايد از آن غافل شويد
![طرز تهيه مربا و شربت شاهتوت؛ طعمي که نبايد از آن غافل شويد](https://app.akharinkhabar.ir/images/2021/05/23/814c060a-9fcd-4b4b-9b4b-8ba27b4b9733.jpeg)
ايرنا/ از شاهتوتهاي جذاب اين فصل غافل نشويد و با درست کردن مربا و شربت، اين طعم جذاب را براي ماههاي بعد ذخيره کنيد.
مواد لازم براي تهيه مربا و شربت شاه توت:
- شاهتوت: ۱ کيلو
- شکر: ۵ ليوان
- آبليمو: ۲ قاشق چايخوري
- آب جوش: ۷ ليوان
طرز تهيه و دستور پخت مربا و شربت شاه توت:
۱. آب جوش و شکر را مخلوط کرده روي حرارت بگذاريد تا چند جوش بزند. بعد شاهتوتهايي را که از قبل تميز کرديد را به شکر و آب در حال جوش اضافه کنيد.
۲. هر چند دقيقه شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه شربت سرازير کنيد تا غلظت آن را ببينيد. شربت نه خيلي سفت و نه خيلي شل باشد. وقتي شربت غليظ شد و تا حد ممکن عصاره شاتوت وارد شربت شد، آبليمو را اضافه کنيد و بعد از اينکه چند جوش زد قابلمه را از روي حرارت برداريد و با ملاقه شربت را از سر قابلمه جدا کنيد و و از صافي رد کنيد.
۳. شاهتوتهاي داخل قابلمه را هم با مقداري از شربتي که باقي مانده به عنوان مربا کنار بگذاريد.
۴. بعد از اينکه شربت و مربا سرد شد آن را در شيشههاي تميز و خشک بريزيد و در يخچال نگهداري کنيد.