logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

فوت آشپزي/ روش صحيح بن ماري کردن مواد غذايي  

منبع
خراسان
بروزرسانی
فوت آشپزي/ روش صحيح بن ماري کردن مواد غذايي  

خراسان/ بن ماري روشي براي گرم کردن مواد غذايي مختلف است که مواد به آرامي و به صورت غير مستقيم گرم مي‌شوند. در اين روش با قرار دادن مواد غذايي در ظرف جداگانه و گذاشتن آن روي بخار داغ يا آب داغ اقدام به ذوب کردن آن مي‌کنند.
   بن ماري کردن به ۳ روش رايج  است 
1- با استفاده از قرار دادن يک ظرف کوچک داخل يک ظرف آب جوش بزرگ‌تر؛ در اين روش تنها بايد بخار آب با ظرف برخورد کند.
2- با قرار دادن ظرف روي بخار کتري در حال جوش
3- با استفاده از قرار دادن يک ظرف بزرگ‌تر روي ظرف آب جوش کوچک‌تر به طوري که ظرف با آب جوش تماس نداشته باشد.
   بن ماري در فر

شما مي‌توانيد از روش بن ماري کردن در فر هم استفاده کنيد. براي اين کار بايد داخل يک ظرف مناسب حدود دو سوم آب بريزيد و سپس يک ظرف ديگر را طوري روي ظرف زيرين قرار دهيد که با آب برخورد نکند و روي آن قرار گيرد. شما مي‌توانيد از اين روش براي تهيه انواع دسر در فر استفاده کنيد.
   فوت و فن‌ها
1-  توجه داشته باشيد که براي انواع بن ماري بايد از ظرف مقاوم در برابر حرارت بالا استفاده شود.
2- در روش بن ماري هيچ گاه ظرف دومي که روي ظرف آب جوش قرار مي‌گيرد نبايد با آب جوش تماس داشته باشد و تنها بايد در معرض بخار آب قرار بگيرد.
3- براي هم زدن مواد غذايي که قرار است به روش بن ماري کردن حرارت دهيد، حتماً از ظرف و قاشق کاملاً خشک استفاده کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره