logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

«چيکن برياني»؛ پلو ترکيبي خوشمزه و تند و تيز از هندوستان

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرين خبر/ اهل پلو ترکيبي هستيد اون هم از نوع هندي، اين بار براتون يک غذاي خوشمزه پر از ادويه آماده کردم که در هند، پاکستان و حتي چابهار و جنوب ايران هم درست ميشه و حسابي طرفدار داره قبلا با پودر آماده درست کرده بودم اما اين بار ادويه ها رو خودم اضافه کردم

برياني مرغ يا چيکن برياني علي سينا
.
مواد لازم:
۲ پيمانه برنج
ادويه هاي برنج
نمک
برگ بو
دارچين
ميخک
هل
يک عدد پياز درشت
يک سينه مرغ خرد شده
گوجه يک عدد
فلفل ۲ عدد
ادويه هاي مرغ
يک قاشق مربا خوري زرد چوبه

يک قاشق م سر خالي فلفل قرمز
يک قاشق م سر خالي پودرچهار زيره يا زيره
يک قاشق م گيشنيز خشک شده
پودر زنجبيل يک قاشق چاي خوري
يک حبه سير
زعفران دم کرده
ماست دوقاشق غذاخوري
نمک
آب

جعفري براي لايه هاي برنج

.
اول پياز رو خلالي کنيد و سرخ کنيد خوب که طلايي شد
مرغ رو ميتونيد ريش ريش يا نگيني و به پياز اضافه کنيد
ادويه ها رو به ترتيب بهش اضافه
.
ميتونيد بعد فلفل و گوجه رو بريزيد ولي من اول ماست رو ريختم بعد آب و در آخر گوجه و فلفل ها رو اضافه کردم
.
شعله بايد خيلي کم باشه چون اگر ماست حرارت زياد بخوره ميبره و غذا خراب ميشه
بعد از ده دقيقه مواد رو کنار بگذاريد و بريد سراغ برنج
اول ظرف آب رو به همراه برگ بو، ميخک، دارچين و هل روي حرارت بزاريد و برنج رو که از قبل خيس کردين را زمانيکه آب جوش آمدن بهش اضافه کنيد مقدار آب برنج نبايد زياد باشه يک و نيم پيمانه براي هر پيمانه برنج آب خوبه وقتي آب برنج تمام شد مواد رو لايه لايه داخل ظرف بريزيد و بزاريد تا بريانيم
.
و لايه لايه مواد و برنج رو داخل قابلمه بريزيد تا دم بکشه ميتونيد در لابه لاي برنج و مواد پياز داغ و جعفري هم بريزيد
اين غذا فوقالعاده خوشمزه و عالي هست و ميدونم اگر درست کنيد حسابي از اون لذت خواهيد برد

از صفحه علي سينا اکبري
.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar