logo

شامي کباب را با رب انار سرو کنيد؛ خوشمزه و تُرد

منبع
برترين ها
بروزرسانی
شامي کباب را با رب انار سرو کنيد؛ خوشمزه و تُرد

برترين ها/ غذا تقريبا همان شامي کباب معمولي است که با سسي از رب انار سرو مي‌شود و به کساني که عاشق غذا‌هايي با طعم ترش و ملس هستند توصيه مي‌کنيم حتما اين غذاي خوشمزه را درست کنند.

طعم فوق العاده اين غذاي ترش و ملس همه را عاشق خود کرده و تقريبا در همه نقاط کشور پخت مي‌شود.

مواد لازم

چرخ کرده گوساله: ۵۰۰ گرم گوشت

آرد نخودچي: ۱/۲ پيمانه

پياز رنده شده: يک عدد متوسط

تخم مرغ: يک تا دو عدد

زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوري

فلفل سياه: يک قاشق مرباخوري و نمک به ميزان لازم


مواد لازم براي تهيه سس

پياز داغ ۳ قاشق سوپ خوري

رب انار ملس (نه ترش و نه شيرين) تقريبا يک پيمانه که با نصف پيمانه آب رقيق شده است.

تره خرد شده به ميزان ۳۰۰ گرم که ۱۵۰ گرم را در شامي استفاده کرده و ۱۵۰ گرم را در سس استفاده مي‌کنيم.

شامي کباب با رب انار؛ خوشمزه و تُرد


طرز تهيه شامي

ابتدا آرد نخودچي را همراه با پياز خرد شده به گوشت اضافه کرده و خوب به هم مي‌زنيم تا مواد يکدست گردند.

سپس ادويه‌ها را افزوده و به همراه آن ۱۵۰ گرم تره خرد شده را اضافه مي‌کنيم و دوباره به هم مي‌زنيم.

يک عدد تخم مرغ را نيز در حين هم زدن اضافه مي‌کنيم.

زماني که همه مواد به طور يکدست با همديگر مخلوط شدند آن را به مدت نيم ساعت در يخچال قرار داده و سپس آن‌ها را داخل روغن فراوان سرخ مي‌کنيم.

طرز تهيه سس

براي تهيه سس ابتدا مقداري روغن را در ماهيتابه ديگري داغ نموده و مابقي تره خرد شده را آن اضافه مي‌کنيم.

سپس پياز داغ خرد شده را اضافه کرده و آن را مدتي با سبزي در روغن داغ تفت مي‌دهيم.

شامي کباب با رب انار؛ خوشمزه و تُرد

سپس رب انار رقيق شده را افزوده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مي‌گذاريم خوب تفت داده شوند.

به اين کار ادامه مي‌دهيم تا مايع به جوش بيايد، در اين زمان شامي‌ها را اضافه کرده و در ماهيتابه را قرار مي‌دهيم و مي‌گذاريم به مدت ۱۵ دقيقه اين مواد به با شامي کاملا پخته شده و به خورد شامي برود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar