«رول بادمجان و اسپاگتي»، يک غذاي شيک با اسپاگتيهاي مانده!
باشگاه خبرنگاران/ اگر از غذاي ناهار يا از شب قبل کمي اسپاگتي باقي مانده است، با آن يک غذاي خوشمزه و هيجان انگيز درست کنيد؛ غذايي که با يک چشم بر هم زدن آماده ميشود.
مواد لازم براي رول بادمجان و اسپاگتي براي ۴ نفر
بادمجان بزرگ: ۲ عدد
اسپاگتي پخته: ۲ پيمانه
سس قرمز: ۲ /۱، ۱ پيمانه
روغن: به ميزان لازم
پنير پارمسان رنده شده: ۱ پيمانه
جعفري خرد شده: ۲ ق س
ريحان خرد شده: ۱ ق س
روغن زيتون: مقداري
طرز تهيه رول بادمجان و اسپاگتي
بادمجانها را خوب بشوييد، سپس با يک چاقوي تميز پوست روي بادمجان را بگيريد.
سر بادمجان را جدا کنيد. حالا بادمجان را بهصورت نوارهاي باريک برش بزنيد.
مقداري روغن داخل يک تابه مناسب بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد.
حالا ورقههاي بادمجان را داخل تابه سرخ کنيد. دقت کنيد که دو طرف ورقهها بايد خوب سرخ شوند.
فر را با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد روشن کنيد.
در يک ظرف اسپاگتي پخته را با سس قرمز مخلوط کرده و آن را روي حرارت قرار دهيد تا گرم شوند، سپس آن را از روي حرارت برداريد.
حال رولها را آماده کنيد، بدين صورت که روي هرکدام از تکههاي بادمجان مقداري اسپاگتي بريزيد، سپس روي آنها ۱ قاشق سوپخوري پنير رنده شده بريزيد.
بادمجانها را بهدقت لوله کنيد. به کمک خلالدندان رولها را محکم کنيد. رولها را داخل سيني فر بچينيد.
مقداري پنير روي هرکدام از رولها بريزيد. سيني را به مدت ۵ تا ۸ دقيقه داخل فر قرار دهيد.
بعد از آنکه رولها را از فر درآورديد، مقداري روغن زيتون روي آنها بريزيد و با جعفري و ريحان تازه سرو کنيد.