logo
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

طرز تهيه پنکيک پيتزايي خوشمزه و فوري به روش ترکيه اي

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
طرز تهيه پنکيک پيتزايي خوشمزه و فوري به روش ترکيه اي

آخرين خبر/ پنکيک يک صبحانه اروپايي است که در تابه طبخ مي شود و با ميوه هاي مختلف، عسل، شکلات آب شده و مغزيجات متنوع تزيين و سرو مي شود. پنکيک معمولي، به صورت دايره هاي مسطح تهيه مي شود و از مواد دلخواه بين و روي آن اضافه مي شود. دردستور زير که پنکيک پيتزايي است. نان آن پنکيک است که در تابه سرخ مي شود و با مواد گوشتي يا سوسيسي با کمي پنير پيتزا پر مي شود. مي توان از هر نوع ماده ديگر يا سبزيجات پخته درون پنکيک استفاده کرد. اين غذا در حين سادگي بسيار خوشمزه و زيبا است و مي توان به عنوان يک نوع فينگر فود و پيش غذا در مهماني ها و جشن هاي تولد سرو نمود.

مواد لازم پنکيک پيتزايي
تخم مرغ۲ عدد
روغن۴ قاشق غذا خوري
شير يک و نيم ليوان
آرد يک و نيم ليوان
نمک به مقدار لازم
مواد لازم براي داخل پنکيک
سوسيس خرد شده کوچک به مقدار لازم
گوجه فرنگي۱ عدد
فلفل سبز۱ عدد
فلفل کاپيانصف يک عدد
نمک و پودر چيلي و آويشن به مقدار لازم
پنير پيتزا به مقدار لازم
طرز تهيه پنکيک پيتزايي 
مرحله اول
براي تهيه پنکيک خوشمزه با طعم پيتزايي در ابتداي کار، خمير پنکيک را آماده مي کنيم. براي اين کار، يک ظرف مناسب برداشته و تخم مرغ ها را درون آن مي شکنيم. سپس آن ها را با همزن سيمي مي زنيم تا يکدست شود و از لختگي خارج شود. 
مرحله دوم
روغن و شير و نمک را اضافه کرده و هم مي زنيم تا يکدست شود. در اين مرحله آرد را کم کم اضافه کرده و به خوبي مخلوط مي کنيم تا يک مايع يک دست و نرمي بدست آيد. براي آماده سازي قسمت مياني پنکيک ها، ابتدا گوجه فرنگي را شسته و به قطعات کوچک ريز خرد مي کنيم.

مرحله سوم
سپس فلفل ها را هم ريز خرد مي کنيم. سوسيس ها را هم خرد مي کنيم. مي توان سوسيس ها را با رنده درشت نيز رنده کرد. يک تابه برداشته و با کمي روغن روي حرارت قرار مي دهيم تا داغ شود. سپس آن ها را سه دور تفت مي دهيم.
مرحله چهارم
سپس با گوجه و فلفل خرد شده مخلوط کرده و نمک و ادويه را اضافه مي کنيم و کنار مي گذاريم. يک تابه نچسب برداشته و روي حرارت مي گذاريم. مي توان کف آن را کمي چرب کرد يا بدون روغن پخت. وقتي تابه گرم شد، ۱ پيمانه خمير کرپ را درون تابه مي ريزيم. 
مرحله پنجم
در اين مرحله ظرف را به آرامي مي چرخانيم تا به طور يکنواخت پهن شود. وقتي يک طرف خمير پخته شد و شروع به حباب زدن کرد، آن را بر مي گردانيم. مواد مياني را در نيمي از طرف پخته آن مي ريزيم. پنير پيتزا هم روي آن مي پاشيم.
مرحله ششم
طرف ديگر آن را روي مواد بر مي گردانيم و مي گذاريم دو طرف و داخل آن، پخته شود. مي توان به هر مدل دلخواهي مواد را داخل پنکيک پر کرد. سپس درون ظرف مناسب سرو مي گذاريم و با کمي سس دلخواه سرو مي کنيم.
منبع chishi.ir

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره