«خورشت گوجهسبز»؛ از اين غذاي بهاري غافل نشويد
ايرنا/ حالا که فصل گوجهسبز است، بهترين فرصت است تا خورشت آن را درست کنيم و از طعماش لذت ببريم.
مواد لازم براي تهيه خورشت گوجه سبز:
- گوجه سبز: ۵۰۰ گرم
- گوشت: ۳۰۰ گرم
- نعناع سرخ شده: ۱ پيمانه
- جعفري سرخ شده: ۱ پيمانه
- نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
- پياز داغ: ۳ قاشق غذا خوري
- زعفران دم کرده: به مقدار لازم
طرز تهيه و دستور پخت خورشت گوجه سبز:
۱. گوشت را خرد کنيد و با فلفل و زردچوبه بپزيد. بعد از اينکه گوشت پخت به آن گوجه سبز، نمک، نعناع و جعفري اضافه کنيد تا خورشت جا بيفتد.
۲. در پايان پخت، زعفران و پياز داغ را به آن اضافه کنيد و بعد از چند جوش ريز از روي حرارت برداريد و در کنار برنج سفيد سرو کنيد.
۳. به جاي گوشت ميتوانيد در اين خورشت از مرغ هم استفاده کنيد.