صبحانه/ طرز تهيه املت کاهو و پنير ايتاليايي
باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه املت کاهو و پنير ايتاليايي را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
تخم مرغ زده شده ۴ عدد
روغن زيتون ۱ قاشق
پياز کوچک خرد شده ۱ عدد
کاهو خرد شده ۴ تا ۶ برگ
پنير موزارلا ۱/۲ ليوان
تکه هاي فلفل قرمز ۱ قاشق
ادويه مخصوص ۱/۲ قاشق چايخوري
نمک وفلفل ۱/۳ چايخوري
طرز تهيه:
روغن زيتون را در تابه روي حرارت ملايم قرار دهيد، وقتي روغن کمي داغ شد، پيازهاي ريز شده و تکه هاي فلفل را در آن بريزيد و کمي سرخ کنيد. آنها را به مدت ۱ دقيقه تفت دهيد.
کاهو را به تابه اضافه و چند دقيقه اي با پياز ها مخلوط کنيد و کمي حرارت را کم کنيد.
تخم مرغ ها را اضافه کنيد و به آرامي املت را هم بزنيد تا تخم مرغ کمي خودش را بگيرد و سفت شود، سپس پنير موزارلا و بعد ادويه ايتاليايي، نمک و فلفل را اضافه کنيد و غذا را سرو کنيد.نکته: در صورتي که تهيه ادويه غذاهاي ايتاليايي برايتان مشکل است، مي توانيد آن را از دستور غذايي حذف کنيد و به جاي آن از سبزيجات معطر خشک استفاده کنيد.