کی آشپزه/ امروز قصد داریم طرز تهیه ترشی رشتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید. برای درست کردن ترشی رشتی فقط کافیست مواد آن را با هم مخلوط کرده و روی آن سرکه بریزید. بعد از سه هفته می توانید از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

گوجه سبز:۳۰۰ گرم
کرفس (خردشده): ۴ ساقه یا(۳۲۰ گرم)
برگ کلم (خردشده):۵۰۰ گرم
گل کلم (خرد شده):۷۰۰ گرم
هویج (خردشده) :۴ عدد یا (۲۸۰ گرم)
تخم گشنیز(کوبیده شده) :۱۲ گرم
نعناع و خالواش (تمیز و خردشده) :۲۰۰ گرم
غوره:۱۰۰ گرم
شپله:۲۰۰ گرم
سیاه دانه :۱ قاشق چای خوری (۳ گرم)
سرکه قرمز:به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم

طرز تهیه:

گوجه سبز، کرفس، هویج، شپله، گل کلم، برگ کلم، تخم گشنیز، غوره و سیاه دانه را با هم مخلوط کنید تا سبزیجات با هم ترکیب شوند.

سپس نعناع و خالواش را به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید و آنها را در دبه ها و یا شیشه های تمیز و خشک بریزید و روی آنها سرکه بریزید تا ظرف پر شود.

در ظرف را ببندید و به مدت ۳ هفته در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar