خراسان/ کوکوی با طعم متفاوت برنجی  

 
   چی لازم داریم:
 برنج پخته شده - ۲ پیمانه
    تخم مرغ - ۳ عدد
   پیازچه -  5 تا 6 عدد
   سیب زمینی نیم پز متوسط  - یک عدد
   پودر سوخاری –یک قاشق غذا خوری
   نمک ،فلفل ، زعفران و ادویه - به مقدار لازم

چطور بپزیم:
 
1- برای تهیه این کوکو می توانید از برنج‌هایی که قبلا پخته‌اید، استفاده کنید.
2- برنج را در غذاساز یا مخلوط کن یا چرخ‌گوشت بریزید تا له شود.
3-  سیب زمینی نیم پز، تخم‌مرغ ، پیازچه ریز شده ، پودر سوخاری ، زعفران ، نمک ، فلفل و ادویه را به آن  اضافه کنید. بنا به ذائقه‌تان می‌توانید از زرشک یا انواع سبزیجات معطر هم استفاده کنید.
4- برای ادویه از زردچوبه ، پودر پاپریکا، کمی پودر سیر و پودر زیره استفاده کنید.
5- همه مواد را با هم مخلوط کنید. مایه به دست آمده را در دست فرم دهید و در روغن سرخ کنید. 
6- بعد از سرخ شدن، کوکوها  را  روی دستمال کاغذی ضخیم بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar