طرز تهيه ترشي رشتي

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه ترشي رشتي را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد. براي درست کردن ترشي رشتي فقط کافيست مواد آن را با هم مخلوط کرده و روي آن سرکه بريزيد. بعد از سه هفته مي توانيد از خوردن آن لذت ببريد.
مواد لازم :
گوجه سبز:۳۰۰ گرم
کرفس (خردشده): ۴ ساقه يا(۳۲۰ گرم)
برگ کلم (خردشده):۵۰۰ گرم
گل کلم (خرد شده):۷۰۰ گرم
هويج (خردشده) :۴ عدد يا (۲۸۰ گرم)
تخم گشنيز(کوبيده شده) :۱۲ گرم
نعناع و خالواش (تميز و خردشده) :۲۰۰ گرم
غوره:۱۰۰ گرم
شپله:۲۰۰ گرم
سياه دانه :۱ قاشق چاي خوري (۳ گرم)
سرکه قرمز:به ميزان لازم
نمک و فلفل سياه :به مقدار لازم
طرز تهيه:
گوجه سبز، کرفس، هويج، شپله، گل کلم، برگ کلم، تخم گشنيز، غوره و سياه دانه را با هم مخلوط کنيد تا سبزيجات با هم ترکيب شوند.
سپس نعناع و خالواش را به همراه نمک و فلفل به بقيه مواد اضافه کنيد و آنها را در دبه ها و يا شيشه هاي تميز و خشک بريزيد و روي آنها سرکه بريزيد تا ظرف پر شود.
در ظرف را ببنديد و به مدت ۳ هفته در جاي خنک نگهداري کنيد تا ترشي جا بيفتد.
منبع: کي آشپزه