نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

صفر تا صد تهيه چتني افغانستاني

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرين خبر/ چـتني گـشنيـز تـازه
مـواد لازم
۱- گـشنيز تـازه ۵۰۰ گـرام
۲- يک مقـدار مـرچ سـبز (فلفل)
۳- سيـر ۵ الي ۶ دنـدانـه
۴- سرکه به اندازه ي طمع چتني ترش گردد.
۵- آب و نمک
طرز تهيه
گـشنيز را شسته دانـه هاي مـرچ را بر طرف نموده سيـر را پـوست نمايد. همـه را با استفاده از مـاشين گـوشت و يا مکـسر مکس کنيد .سرکـه آب و نمـک به مـقـداري ضرورت و البتـه اکثراً براي چـتـنـي خوشمزه تر گردد .دو سه دانه چارمغز را نيز کوبيده و علاوه ميکنند.
 
چـتـنـي مـرچ سـرخ دلـمـه
مواد لازم
سرخ مـرچ تـازه و تنـد ۱۰۰ گـرام
سير ۵ ا لي ۶ دنـدانـه
نمک
مرچ سرخ دلـمـه ۵۰۰ گـرام
سـرکـه
و آب به مقدار ضرورت
طرز تهيه
دانه هاي ( هسته) مـرچ دلمـه و مـرچ تازه را بر طـرف نـموده با چند عـدد سير توسط مکسرخوب ميده مکس ميکنيم.
آب نمک و سرکه با قدري ضرورت و سرکه به مقداري را طـمع چتني ترش مزه گردد.

چتني مرچ دلمه سبز
مواد لازم
۵۰۰ گرام مرچ سبز دلمه
يک مقدار مرچ سبز تازه
سير
نمک و آب به قدر ضرورت
سرکـه

طرز تهيه
مـرچ سبز سـير و مرچ دلـمـه را باهم خوب مکس کنيد.آب و نمک به مقـدار ضرورت و سرکـه به مقـدار که مـزه چتني تـرش گـردد.

چـتـنـي غـوره انگـور
خوشه هاي انگور را قبل از شيرين شده چيده بعد از شستن با مرچ و نمک سير چتني درست ميکنند.


چـتـنـي ايـمـلي
ايـميلي خشک را شسته جوش ميدهيم خسته هايش را برطرف نموده مرج سير را ميده کرده با کمي آب و نمک با ايميلي جوش داده شده و صاف کرده شده يکجا ميکنم. ايميلي دانه هاي کوچک نصواري رنگ و طمع ترش مانند آلو بخارا را دارد. اين نوع چتني را اهل انود بيشتر مورد استفاده قرار ميدهند.

چـتـنـي مـاسـت
يک مقدارگشنيـز تازه شسته با سيريکجا مکس نموده با ماست تازه گاوي يک جا مخلوط ميکنند. نمک به اندازه لازم اضافه نموده با غذا مانند بولاني سمبوسه.... صرف ميکنند.
قابل ياد آوريست بنويسم.شما ميتوانيد مقدار زياد گشنيز سير و نمک را با هم مکـس نـموده در بيـن يک مرتبـان محفـوظ و به جـاي سـرد نـگهـداريد. روزانه ميتـوانيد يا يک مقـدار ماست دو سه قـاشق آن را مخـلوط نموده با غـذا هاي دلخـواه تـان نـوش جان نمـايـد.

چتني بادرنگ شور (خيار شور)

مواد لازم
گشنيز تازه ۵۰۰ گرام
بادرنگ شور
سير ۲۰ گرام
نمک
طرز تهيه
گـشنيـز را شسته با بادرنـگ شـور و سيـر يک جا مکـس کنيـد.بعـداً از آب بادرنگ شورگرفته به آن علاوه ميکينم.نمک به مقدار ضرورت نيز به آن علاوه ميکنيم.

چتني بادنجان رومي تازه (گوجه فرنگي)
رومي تازه و مرچ سرخ و را با سير مکس کنيد. سرکه نمک علاوه نموده با هم مخلوط نموده و مورد استفاده قرار ميگيرد.



به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره