آخرین خبر/  مواد لازم برای ترشی انبه: انبه یک‌کیلو سرکه نیم کیلو سیر یک بوته نمک و زردچوبه به مقدار لازم سیاهدونه یک ق غ رازیانه یک ق غ تخم گشنیز یک ق غ انبه هارو پوست بگیرید ،خرد کنید با نمک و زردچوبه مخلوط کنید ،بیست و چهار ساعت استراحت کنه 👌 سیر رو حلقه حلقه کنید سرکه رو داخل قابلمه بریزید بزارید روی حرارت و بعد تخم گشنیز و رازیانه رو تفت بدین و آسیاب کنید با زردچوبه و سیاهدونه مخلوط کنید پنج‌دقیقه که جوشید خاموش کنید یه کم که خنک شد ، بریزید روی سیر ها و انبه هایی که داخل ظرف مورد نظر ریختید درب ظرف رو ببندید یک هفته دمای محیط باشه و بعد داخل یخچال بزارید دو هفته بعد ترشی آماده س 😋 اگر شیرین دوست دارید کمی شکر داخل سرکه بریزید و کمی کشمش به انبه ها و سیرها اضافه کنید نوش جون
منبع کانال  Narges Ghasemi


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar