آخرین خبر/ روشی آسان برای تهیه «کمپوت خانگی» میوه های فصل 
کمپوت فوری 
١ پیمانه شکر و ٤ پیمانه آب رو میزاریم بجوشه و سرد بشه ،حالا گیلاس ، زرد آلو وآلبالو رو بهش اضافه میکنیم (از هر میوه ٣٠٠ گرم)١٥ دقیقه با حرارت کم میپزیم و میزاریم سرد بشه،٤ تا بادیان و ١ قاشق غذاخوری گلاب رو داخل ظرف میریزیم و کمپوت سرد رو روش میریزیم

روش دوم ( ماندگاری تا ١ سال) 
١ پیمانه شکر و ٤ پیمانه آب رو میزاریم بجوشه و سرد بشه ،حالا میوه هارو داخل ظرف شیشه ای میریزیم و شربت سرد رو بهش اضافه میکنیم،در ظرف رو محکم میبندیم داخل آب سرد میزاریم و حرارت رو زیاد میکنیم ،آب که جوش اومد ١٠ دقیقه بعدش کمپوت آمادست،در این روش کمپوت بعد از یک هفته آماده سرو کردن 

از صفحه مستر تابه

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar