آخرین خبر/ برای کنسروی کردن لوبیا سبز ،گوجه فرنگی ها رو خوب پوره کنید ،اگر دستگاه میکسر ندارید میتونید که رنده کنید،اگر دوست داشتید میتونید پوست گوجه فرنگی ها رو جدا کنید ولی من اینکار رو نکردم
لوبیا سبز ها رو هر اندازه ای که دوست دارید خرد کنید ،بریزید داخل قابلمه و پوره گوجه فرنگی رو بریزید روش ،نمک اضافه کنید ،شعله رو روشن کنید یکی دو دقیقه با شعله کم ،بعد زیر شعله رو زیاد کنید تا گوجه فرنگی ها خوب اب بندازند ،اجازه بدهید که لوبیاها ده الی پانزده دقیقه با گوجه فرنگی ها بپزه ،حواستون باشه زیاد نپزید
بعد بریزید داخل شیشه ها ،درشو سریع ببندید ،شیشه ها رو برعکس بگذارید داخل ابجوش و پنج شش دقیقه بجوشونید ،بعد بگذارید روی یک سطح صاف و بیست وچهار ساعت زمان بدید ،بدون اینکه بهشون دست بزنید یا تکونشون بدید
بعد از بیست وچهار ساعت اگر نشتی نداشت ،و در شیشه ها یه کوچولو حالت تو رفتگی داشت یعنی همه چی روبه راهه،بردارید و بصورت صاف بگذارید داخل کابینت کنسرو لوبیاتون اماده هست 

از صفحه مریم کوکینگ

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar