کوکوي سبزيجات، ارگانيک و سرشار از خاصيت
خراسان/ کوکوي سبزيجات، ارگانيک و سرشار از خاصيت
چي لازم داريم:
هويج خرد شده - 100 گرم
سيب زميني خرد شده - 100 گرم
پياز متوسط - 3 عدد
تخم مرغ - 4 تا 5 عدد
نمک، فلفل، سماق و زردچوبه - به ميزان لازم
روغن يا کره - به ميزان لازم
نخود فرنگي يا لوبيا سبز
نيم پخته – 100 گرم
مراحل
1- ابتدا پيازها را رنده کنيد و در کاسه بزرگي بريزيد. لوبيا سبز، هويج و سيب زميني را که قبلا به صورت نگيني خرد کرده ايد به پياز اضافه کنيد.
2- ادويه جات و نمک را به ميزان لازم به مواد اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنيد.
3- مقداري روغن درون يک تابه بزرگ بريزيد و اجازه دهيد خوب داغ شود. توجه داشته باشيد که روغن کوکو نبايد خيلي کم باشد، چون در اين صورت مواد به کف تابه مي چسبد.
4- اگر تمايل داريد کوکوي تان کم قطر و نازک باشد، مواد را در دو نوبت و در غير اين صورت در يک نوبت درون تابه بريزيد، آن را خوب پهن کنيد و در تابه را بگذاريد.
5- وقتي مواد کوکو کمي سفت شد و خود را گرفت در تابه را برداريد و کوکو را برش بزنيد.
6- وقتي يک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم سرخ شود.