خراسان/ کوکوی سبزیجات، ارگانیک و سرشار از خاصیت

 
  چی لازم داریم:
  هویج خرد شده -  100 گرم
   سیب زمینی خرد شده -  100 گرم
   پیاز متوسط -  3 عدد
   تخم مرغ -  4 تا 5  عدد
   نمک، فلفل، سماق و زردچوبه -  به میزان لازم
   روغن یا کره -  به میزان لازم
   نخود فرنگی  یا لوبیا سبز
 نیم  پخته – 100 گرم

مراحل
 
1- ابتدا پیازها را رنده کنید و در کاسه بزرگی بریزید. لوبیا سبز، هویج و سیب زمینی را که قبلا به صورت نگینی خرد کرده اید به پیاز اضافه کنید.
2- ادویه جات و نمک را به میزان لازم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس تخم مرغ ها را  به آن اضافه کنید.
3- مقداری روغن درون یک تابه بزرگ بریزید و اجازه دهید خوب داغ شود. توجه داشته باشید که روغن کوکو نباید خیلی کم باشد، چون در این صورت مواد به کف تابه می چسبد.
4- اگر تمایل دارید  کوکوی تان کم قطر و نازک باشد، مواد را در دو نوبت و در غیر این صورت در یک نوبت درون تابه بریزید، آن را خوب پهن کنید و در تابه را بگذارید.
5- وقتی مواد کوکو کمی سفت شد و خود را گرفت در تابه را بردارید و کوکو را برش بزنید.
6- وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar