شيريني ها/ طرز تهيه کلوچه شکري خانگي

غذالند/ کلوچه شکري يک ميان وعده خوشمزه و لذيذ بوده که طرفداران بسياري نيز دارد. اين کلوچه با مواد اصلي آرد، شير ولرم، خمير مايه و شکر طبخ ميشود و ميتوانيد روي آن را با پودر شکر و يا کنجد تزيين کنيد. اين ميان وعده فوق العاده و خوشمزه را ميتوانيد به صورت خانگي و خيلي راحت در منزل آماده کنيد.
کلوچه شکري را هم ميتوانيد به عنوان عصرانه و ميان وعده با چاي سرو کنيد و هم در وعده صبحانه به همراه شير گرم نوش جان کنيد. وجود مواد اوليه سالم و مغذي که در طبخ اين کلوچه استفاده شده است، علاوه بر خوشمزه کردن اين ميان وعده، آن را نيز جزو مقويترين و سالمترين خوراکيها قرار داده است.
مواد لازم
آرد سفيد: سه و نيم پيمانه
شکر: ۱ پيمانه
شير ولرم: ۱ پيمانه
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
روغن: نصف پيمانه
خمير مايه: ۱ قاشق غذاخوري
زيره: ۱ قاشق غذاخوري
بيکينگ پودر: ۱ قاشق چايخوري
زعفران: به مقدار لازم
نمک: يک چهارم قاشق چايخوري
طرز تهيه:
ابتدا مواد نصف شير ولرم، يک قاشق چايخوري شکر و خمير مايه را در يک ظرف بريزيد و مخلوط کنيد.
۱۰ دقيقه صبر کنيد تا خمير مايه عمل بيايد و مواد حبابدار شود.
مواد آرد، باقي مانده شکر، زيره خرد شده و نمک را در يک ظرف ريخته و مخلوط کنيد.
سپس خمير مايه را به مخلوط آرد اضافه و هم بزنيد.
در آخر نيز مواد روغن، باقيمانده شير و بيکينگ پودر را نيز اضافه و مخلوط را خوب ورز دهيد تا حالت چسبندگي نداشته باشد.
روي ضرف را با سلفون بکشيد و ۲ ساعت بگذاريد تا خمير استراحت کند.
خمير را بر روي سطح صاف که آردپاشي شده است با يک وردنه باز کنيد.
سپس خمير را در قالبهاي مورد نظر خود برش دهيد.
براي آماده کردن رومال کلوچه، زرده تخم مرغ را در يک کاسه ريخته و با چنگال هم بزنيد.
سپس زعفران را نيز اضافه و مخلوط کنيد.
با استفاده از قلمو، کمي از رومال را بر روي خمير کلوچهها بماليد.
در آخر نيز کمي پودر شکر بر روي کلوچهها بريزيد.
فر را در دماي ۱۶۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
در کف سيني فر يک کاغذ روغني بگذاريد و کلوچهها را بچينيد.
سيني را به مدت ۱۰ دقيقه در فر بگذاريد تا کلوچهها آماده شود.