طرز تهيه نودل پنيري قرمز خوشمزه به روش رستوراني

چي شي/ نودل از انواع غذاهاي بين المللي آسيايي خوشمزه و لذيذ مي باشد. بافت نودل مانند ماکاروني و اسپاگتي است اما نيمه آماده است و رشته هاي باريک تري دارد. همچنين در بسته بندي هاي يک نفره به عنوان غذايي که سريع آماده مي شود در سوپر مارکت ها يافت مي شود. نودل ها نياز به پخت يا دم کردن ندارد و فقط کافي است که درون آب جوش قرار گيرد تا آماده شود. در اين دستور، طرز تهيه نودل پنيري با سس و گوشت چرخ کرده بيان شده است که در فر طبخ مي شود و بافتي لايه لايه مانند لازانيا دارد. اين غذاي خوشمزه را مي توان به عنوان غذاي اصلي يا پيش غذا تهيه و سرو نمود.
مواد لازم نودل پنيري
نودل۴ بسته
پنير موزارلابه مقدار لازم
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پياز۱ عدد
نمک کمي
زردچوبه به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
مواد لازم براي سس نودل
رب گوجه فرنگي۲ قاشق غذا خوري
آب جوش۲ ليوان
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
آويشن به ميزان لازم
پاپريکا به ميزان لازم
فلفل سياه به مقدار لازم
طرز تهيه نودل پنيري
مرحله اول
براي تهيه نودل خوشمزه به صورت پنيري در ابتداي کار، پياز را شسته و پوست مي کنيم. سپس پياز را نگيني خرد مي کنيم. يک تابه برداشته و با کمي روغن روي حرارت قرار مي دهيم تا داغ شود. پياز ها را به روغن اضافه کرده و تفت مي دهيم.
مرحله دوم
در اين مرحله زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم تا بوي آن خارج شود. گوشت چرخ شده را هم اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم تا رنگ آن عوض شود. درب تابه را بسته و زمان مي دهيم تا بپزد.
مرحله سوم
در اين مرحله سس نودل را تهيه مي کنيم. براي اين کار، يک کاسه برداشته و رب گوجه فرنگي، دو ليوان آبجوش را با هم مخلوط مي کنيم تا يک دست شود. سپس خامه صبحانه، آويشن ،پاپريکا و فلفل سياه را به آن اضافه کرده و به هم مي زنيم و کنار مي گذاريم.
مرحله چهارم
در اين مرحله، در يک ظرف گود مستطيل يا مربع شکل نودل ها را مي چينيم. سپس روي آن مايه گوشتي را مي ريزيم و روي آن نصف سس را مي ريزيم. روي سس را يک لايه پنير موزارلا مي پاشيم تا کامل روي نودل ها را بپوشاند.
مرحله پنجم
دوباره يک لايه نودل و بعد گوشت و بعد بقيه مواد و سس را ريخته و در آخر به مقدار زيادي پنير مي ريزيم. ظرف را درون فري که از قبل با دماي ۱۹۰ درجه سانتي گراد گرم شده است، مي گذاريم تا بپزد و روي پنير طلايي شود.