نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه ويفر رنگارنگ به روش خانگي

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه ويفر رنگارنگ به روش خانگي

چي شي/ ويفر يکي از انواع بيسکوييت هاي خوشمزه و پر طرفدار بين المللي است که با مواد متنوعي تهيه مي شود، ويفر فراورده‌اي است که از نان ويفر و کرم تشکيل شده است که مي تواند به اشکال مختلف با يا بدون روکش و با انواع مغزي باشد. کرم مي‌تواند بين لايه هاي نان ويفر قرار گيرد. نان ويفر نان ترد و نازک مخصوصي است. توصيه مي شود کساني که فرزند کوچک دارند و دنبال يک ميان وعده سالم و خوشمزه براي فرزند خود هستند حتما اين بيسکوييت خوشمزه را به صورت کاملا سالم در منزل تهيه کنند.
مواد لازم ويفر رنگارنگ
آرد سفيد ۱ ليوان
پودر قند يا شکر آسياب شده الک شد يک سوم ليوان
روغن مايع نصف ليوان
مواد لازم براي سس کارامل 

شکر۱ ليوان
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
کره۲۵ گرم
نان ميکادو يا نان ويفربه مقدار لازم
طرز تهيه ويفر رنگارنگ
مرحله اول
براي تهيه ويفر خوشمزه و مخصوص به روش رنگارنگ ابتدا آرد را دو مرتبه الک مي کنيم و در تابه ميريزيم. ۱۰ دقيقه روي حرارت ملايم تفت مي دهيم و تفت مي دهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود. روغن مايع را به آن اضافه مي کنيم.

مرحله دوم
سپس به مدت پنج دقيقه روي حرارت مجدد تفت مي دهيم تا سرخ شود و سپس زير تابه را خاموش ميکنيم. پودر قند را به آن اضافه مي کنيم و مخلوط ميکنيم ،اگر که هنوز سفت هست، يکم روغن مايع به آن اضافه مي کنيم که نرم تر شود.
 
مرحله سوم
سپس وانيل را هم به آن اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم تا يکدست شود. آن را کنار مي گذاريم و به تهيه سس کارامل مي پردازيم. براي تهيه سس کارامل، شکر را داخل يک تابه بزرگ مي ريزيم ،روي شعله بزرگ گاز و حرارت ملايم قرار مي دهيم.

مرحله چهارم
در اين مرحله وقتي که شکر آب شد و از کناره ها شروع به قل زدن کرد شروع مي کنيم به هم زدن تا کاملاً شکر حل شود. کره را به آن اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم، خامه را روي حرارت قرار مي دهيم که قشنگ داغ داغ شود.
 
مرحله پنجم
وقتي که کره به طور کامل حل شد خامه را هم به شکر اضافه مي کنيم و به خوبي مخلوط مي کنيم تا يکدست شوند. سس کارامل ما آماده است. اگر خيلي سفت شده مقداري آب ولرم به آن اضافه مي کنيم. نان ميکادو را بر مي داريم.
 
مرحله ششم
روي آن کارامل رو پخش ميکنيم، دوباره يه لايه نان ميکادو روي کارامل مي‌گذاريم و بعدکرم را روي آن مي ريزيم، کرم بايد گرم باشد. اگر سرد باشد ويفر با کيفيت خوبي به دست نمي آيد. بعد يک لايه نان ميکادو ديگر روي آن قرار مي دهيم.

مرحله هفتم
سپس دوباره سس کارامل را روي آن پخش مي کنيم و يه لايه ديگر نان مي گذاريم. بايد دقت کرد که سس کارامل زياد غليظ‌ نباشد (روان باشد) که راحت روي نان پخش شود. خوب با دست فشار مي دهيم که به هم بچسبد.
 
مرحله هشتم
سپس يک جسم سنگين روي آن ميگذاريم و چند ساعت در يخچال قرار مي دهيم و بعد از يخچال در مي اوريم و به شکل دلخواه برش مي زنيم. ويفر ما آماده است. اين ويفر، مواد خاصي نمي خواهد و سريع آماده مي شود و نياز به فر ندارد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره