طرز تهيه بال مرغ کبابي تند و تيز، خوش طعم
ايران بانو/ بال مرغ هميشه خيلي خوشمزه هستش ما اينجا طرز تهيه چند مدل بال مرغ که خيلي لذيذ هستش رو براتون گذاشتيم اميدواريم که همه رو امتحان کنيد و لذت ببريد.
بال مرغ ماستي
مواد لازم:
چنتا بال مرغ
۱/۴ پيمانه روغن مايع يا زيتون
۱/۴ پيمانه آب
۱ قاشق مرباخوري رب گوجه فرنگي
نمک، فلفل سياه، پودر فلفل قرمز و …
۳ سيب زميني
طرز تهيه:
مواد سس رو مخلوط کنين و روي سيب زميني و مرغها بريزين و خوب اينور اونور کنين تا همه جاشون سس برسه، در فر گرم شده ۲۰۰ درجه بپزين تا سرخ شن.
بال مرغ عسلي
مواد لازم:
۱ پاکت بال مرغ (حدود ۲۰_۱۸ عدد)
۱ قاشق چاي خوري عسل
۱ قاشق مربا خوري پودر فلفل قرمز
۱ قاشق چاي خوري فلفل سياه
نمک
۱ قاشق مربا خوري آويشن
حدود نصف استکان روغن زيتون
طرز تهيه:
بال مرغ را بشوييد و آبکش کنيد و صبر کنيد خشک شود. سپس بقيه مواد را به بال مرغ اضافه کنيد و با دست خوب هم بزنيد. وقتي که خوب هم زديد داخل ظرف پيرکس (يا هر ظرف مقاوم در برابر حرارت يا قالب ديگر) بچينيد و در صورت امکان ۳_۲ ساعت در حاليکه روي ظرف سلفون کشيده ايد استراحت بديد. (با اينکار خوشمزهتر ميشود) در فر ۱۸۰ درجه تا وقتي که روي بالها سرخ شود بپزيد.
طرز تهيه بال مرغ ماستي
▫️بال مرغ ۱ کيلو
▫️روغن زيتون ۱ ق غ
▫️آويشن ۱ ق چ
▫️نمک به ميزان لازم
▫️سير رنده شده ۱ حبه
▫️فلفل پاپريکا ۱ ق غ
▫️ماست چکيده ۱ فنجان
▫️رب گوجه ۱ ق غ،همه مواد را در يک کاسه کاملا مخلوط و سه ساعت در يخچال استراحت ميدهيم. سپس در سيني فر که کاغذ روغني انداخته مرغها را با فاصله چيده و در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقيقه قرار ميدهيم.
البته بايد چشمي مواظب بود تا نسوزد
نوش جان
طرز تهيه بال عسلي تند
نکته اول اينکه ادويهها رو به دلخوان ميتونيد کم، زياد يا جايگزين يا حذف کنيد… پس سخت نگيريد…کتف و بال هم با قسمتهاي ديگه مرغ قابل جايگزيني هستش….
يک کيلو کتف و بال مرغ رو با ۴ الي ۵ ق غ عسل، آويشن، فلفل سياه و قرمز، ادويه کاري يا ادويه مرغ، پاپريکا، نمک و مقداري روغن مايع يا زيتون يا کره ذوب شده مزه دار کنيد؛ و بذاريد حداقل ۱ تا ۲ ساعت مزه دار بشه
سيب زميني خلالي هم با نمک و فلفل سياه و ادويههاي دلخوه يا آويشن و کمي روغن يا کره مزه دار کنيد
بعد داخل سيني فر که کاغذ انداختيد بچينيد کنارش هم سيب زمينيها رو بچينيد؛ و در فر ۲۰۰ درجه بذاريد تا هم بپزن و هم کاملا طلايي بشن
اين غذا رو ميتونيد رو شعله گاز درست کنيد يا رو آتيش کباب کنيد
طعم دوست داشتني و خاصي داره