طرز تهيه يک غذاي پيک نيکي خوشمزه با سيب زميني
باشگاه خبرنگاران/ سيب زميني هاي مغز پخت با لبه هاي سرخ شده همراه با ژامبون و پياز و پنير به قدري خوشمزه و عالي ميشه که امتحان کردنش واقعا ارزشش رو داره. پس اين بار که به پيک نيک رفتيد حتما با خودتون به اندازه کافي سيب زميني هم برداريد.
مواد لازم براي تهيه اين غذاي ساده پيک نيکي:
۵ تا ۶ عدد سيب زميني
نمک و فلفل
۲ قاشق غذاخوري پودر پياز
۲ قاشق غذاخوري رزماري خشک شده
۲ قاشق غذاخوري پودر آويشن
۲ قاشق غذاخوري فلفل شيرين
۱ و نيم قاشق غذاخوري سير ريز ريز شده
روغن زيتون
پياز تازه
ژامبون
خامه ترش
پنير رنده شده
طرز تهيه:
سيب زميني ها را در اندازه نيم سانتي حلقه حلقه کنيد و در يک ظرف بزرگ بريزيد.
نمک و فلفل، پودر پياز، رزماري، آويشن، فلفل شيرين و سير را به سيب زميني هاي حلقه شده بزنيد و سيب زميني ها را هم بزنيد تا مواد به همه آن ها برسد.
داخل يک تاوه چدني سيب زميني ها را مثل تصوير به صورت دايره اي بچينيد.
باربيکيو را آماده کنيد.
تاوه را به مدت ۴۰ دقيقه روي شعله قرار دهيد.
ژامبون ها را خرد کنيد.
بعد از ۴۰ دقيقه سيب زميني ها کمي نرم شده اند. ژامبون ها را روي سيب زميني ها بريزيد و ۲۰ دقيقه ديگر بپزيد.
يک لايه پنير رنده شده روي غذا بريزيد و ۱۵ دقيقه ديگر روي شعله قرار دهيد تا پنيرها کاملا آب شود.
۲ ساقه پياز تازه را خرد کرده و روي غذا را با آن تزئين کنيد.