نماد آخرین خبر

طرز تهيه شنيسل مرغ به روش‌ روسي

منبع
بيتوته
بروزرسانی
طرز تهيه شنيسل مرغ به روش‌ روسي

بيتوته/ امروز قصد داريم طرز تهيه شنيسل مرغ به روش‌هاي مختلف را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.

پارميگينا مرغ از برش‌هاي شنيسل است که با ژامبون و پنير پيتزا پخته مي‌شود. در ادامه با ۲ روش پخت شنيسل مرغ آشنا مي‌شويد. اين پارميگينا مرغ برش‌هاي خرد شده خوشمزه مرغ است که با يک سس گوجه فرنگي و پنير طلايي پوشانده شده است، آن را در خانه بپزيد و از خوردن آن لذت ببريد.

مواد لازم:

شينسل مرغ ۶ عدد
سس ماکاروني گوجه فرنگي ۱ شيشه
ژامبون (اختياري) ۶ برش
پنير پيتزا ۳ فنجان

طرز تهيه شنسيل مرغ با ژامبون و پنير پيتزا :

فر را با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم کنيد. سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد. شنيتسل مرغ را روي سيني بگذاريد و برش‌هاي ژامبون را روي آن بگذاريد. با قاشق سس گوجه فرنگي را روي آن بريزيد. روي آن را پنير پيتزا بريزيد.

سيني را داخل فر قرار بدهيد تا زماني که سينه‌هاي مرغ بپزند و پنير‌هاي روي آن آب شوند. اگر مي‌خواهيد پنير‌هاي روي آن طلايي شوند. گريل رويي را روشن کنيد تا پنير‌ها کمي سرخ شوند.

از پارميگينا به عنوان يک شام سبک به همراه سالاد و چيپس استفاده کنيد.

طرز تهيه شنيسل روسي

مواد لازم  براي ۸ نفر:

سينه مرغ متصل به کتف ۲ عدد
پنير پيتزا ورقه‌اي ۴ عدد
کره گياهي ۲۵ گرم

گشنيز خرد شده ۲ قاشق غذاخوري
آرد سوخاري و آرد زعفراني به ميزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
خامه ۱ قاشق غذاخوري
آبليمو به ميزان لازم
نمک و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه:

سينه مرغ را با آبليمو و نمک و فلفل مزه دار کنيد. سپس سينه‌ي مرغ را از وسط برش بزنيد، اما از هم جدا نکنيد. بايد به هم وصل باشند. سينه‌ي مرغ را از وسط برش بزنيد، اما از هم جدا نکنيد. روي آن نايلون قرار بدهيد و با استيک کوب بکوبيد. روي سطحي صاف قرار بدهيد بين آن را ۲ ورقه از پنير و نصفي از کره و گشنيز را بريزيد و لايه ديگر را روي آن قرار بدهيد، نايلون را روي آن بگذاريد و با استيک کوب کمي بکوبيد.

بين مرغ‌ها را پنير و کره و گشنيز خرد شده بريزيد. آرد سوخاري را ۲ برابر آرد زعفراني را با هم مخلوط کنيد. سپس مرغ را در آن بغلطانيد. تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کنيد و مرغ را در آن بغلطانيد و باز در آرد سوخاري و آرد زعفراني بغلطانيد. داخل تابه‌اي روغن فراوان بريزيد و اجازه بدهيد داغ شوند و با حرارت ملايم سرخ کنيد. اين شنسيل روسي را مي‌توانيد با سس دلخواهتان سرو کنيد.

نکاتي براي تهيه‌ي شنسيل روسي:
در مرحله‌ي دوم به جاي آرد سوخاري مي‌توانيد از کورن فلکس پودر شده استفاده کنيد و يا مقداري کورن فلکس پودر شده را با آرد سوخاري مخلوط کنيد و سينه‌ي مرغ را در آن بزنيد.

 براي سرخ کردن، حرارت را کم کنيد تا مرغ شما مغز پخت شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره