خوراک اسفناج سيبزميني و باقلا
باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه خوراک اسفناج سيبزميني و باقلا را به شما آموزش دهيم با ما همراه باشيد.
مواد مورد نياز:
روغن زيتون.....۱ قاشق سوپخوري
پياز قرمز خردکرده...... ۱ عدد درشت
سير له کرده......۲ حبه
پودر پاپريکا...... ۳ قاشق چايخوري
پودر زيره سبز...... ۲ قاشق چايخوري
پودر دارچين.... يکدوم قاشق چايخوري
گوجه فرنگي پوره کرده.... ۵۰۰ گرم
سيبزميني خردکرده..... ۴ عدد متوسط
قرص عصاره سبزي...... ۳ عدد
آبجوش.... ۵/۱ ليتر
اسفناج خردکرده ....۵۰۰ گرم
باقلاي پاک کرده... ۵۰۰ گرم
روشتهيه:
ابتدا روغن را در قابلمه مناسبي، روي اجاق گرم کنيد. آنگاه پياز، سير و ادويهها را بيفزائيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود. سپس پوره گوجهفرنگي و سيبزميني را بيفزائيد. قرص عصاره سبزي را در آبجوش حل کنيد و درون قابلمه بريزيد. همينکه سيبزميني پخت، اسفناج و باقلا را اضافه کنيد و بگذاريد خوراک بپزد و جا بيفتد. اکنون خوراک را براي پذيرائي، در کاسه مناسبي بکشيد.
نکات خواندني:
براي تهيه عصاره سبزي در منزل؛ ابتدا سبزيها را بشوئيد. اين سبزيها بيشتر شامل ۲ قاچ پياز، ۱ عدد هويج و ۱ ساقه کرفس ميباشد که بايد آنها را به اندازههاي مساوي خرد کنيد. هر چه مدت زمان طبخ کوتاهتر باشد، اندازه اين سبزيها به تناسب آن بايد کوچکتر باشد. ميتوانيد سبزيها را با شعله ملايم و تا زماني که نرم شوند در کره يا روغن تفت دهيد. قارچ، ترهفرنگي، فلفل، گوجهفرنگي و سير سبزيهاي معطري هستند که ميتوان از آنها در اين ترکيب استفاده کرد.
منبع: شور و شيرين