طرز تهيه کيک اسفنجي ويکتوريا خوشمزه و مخصوص کافي شاپي
چي شي/ کيک اسفنجي ويکتوريا از يک کيک ساده تشکيل شده است که بين آن را با پوره توت فرنگي يا مرباي آن و خامه يا باتر چيز کرم تزيين فيلينگ مي کنيم و روي آن را با توت فرنگي تزيين مي کنيم. اين کيک يکي از انواع کيک هاي کافي شاپي است اما مي توان به عنوان کيک تولد نيز تهيه و سرو نمود. اين کيک را مي توان در کنار چاي يا قهوه يا تنها سرو نمود.
مواد لازم کيک اسفنجي ويکتوريا
تخم مرغ
۴ عدد
شکر
۲۲۵ گرم
آرد
۲۲۵ گرم
کره
۲۲۵ گرم
بکينگ پودر
۱ قاشق غذا خوري
وانيل
۱ قاشق چاي خوري
شير
۳ قاشق غذا خوري
طرز تهيه کيک اسفنجي ويکتوريا
مرحله اول
براي تهيه کيک اسفنجي خوشمزه و مخصوص به روش ويکتوريا کره را نيم ساعت زودتر از يخچال در مي آوريم تا نرم شود و هم دماي محيط شود. يک کاسه برداشته و کره نرم شده و شکر را درون آن مي ريزيم و با همزن برقي هم مي زنيم تا يکدست شود.
مرحله دوم
در اين مرحله تخم مرغ ها را يکي يکي اضافه مي کنيم. همزمان همزن روشن باشد و هرتخم مرغ رو اضافه مي کنيم هم مي زنيم. سپس تخم مرغ بعدي را اضافه مي کنيم. بعد از مخلوط شدن کامل تخم مرغها، وانيل رو هم اضافه کرده و مخلوط مي کنيم.
مرحله سوم
حالا آرد و بکينگ پودر را درظرفي جدا باهم مخلوط مي کنيم و در چند مرحله کم کم روي مواد الک مي کنيم و با ليسک به آرامي مخلوط مي کنيم تا يکدست شود. سپس شير را به آن اضافه کرده و هم مي زنيم تا يکدست شود.
مرحله چهارم
دو تا قالب ۲۰ را برداشته و کف آن ها را کاغذ روغني پهن مي کنيم. مواد کيک را به طور مساوي بين دوتا قالب تقسيم مي کنيم. سطح روي کيک را صاف کرده و درون فري که از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد گرم شده است قرار مي دهيم تا بپزد.
مرحله پنجم
بعداز نيم ساعت تا چهل دقيقه کيک در فر مي پزد. باز هم لازم است با سيخ چوبي آن را تست کنيم. بعد از پخت، کيک ها را از فر خارج کرده و اجازه مي دهيم تا سرد شود. مي توان از پوره توت فرنگي يا مرباي توت فرنگي براي فيلينگ کيک ها استفاده کرد.
مرحله ششم
در اين مرحله بعد از سرد شدن کيک، کيک ها را از وسط برش مي زنيم. اگر ارتفاع کيک کم باشد نيازي به برش نيست. در ادامه پوره يا مرباي توت فرنگي رو روي سطح کيک برش خورده مي زنيم. سپس روي آن را خامه مي ريزيم.
مرحله هفتم
سپس لايه بعدي کيک را روي آن قرار مي دهيم. به همين روش ادامه مي دهيم تا لايه ها تمام شود. روي کيک را با خامه فرم گرفته و توت فرنگي تکه شده تزيين مي کنيم. مي توان به جاي خامه از باتر چيزکرم استفاده کرد.