دستور پخت آش عناب

شبکه آشپزي/ امروز قصد داريم طرز تهيه آش عناب را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
لوبيا قرمز. ۴۰ گرم
برنج. ۴۰ گرم
عناب. ۵۰ گرم
خلال بادام. ۳۰ گرم
رب انار. به اندازه کافي
شيره انگور. به اندازه کافي
روغن زيتون. به اندازه کافي
نمک و دارچين. به اندازه کافي
نعناع خشک به اندازه کافي
ادويه به مقداردلخواه
طرز تهيه آش عناب:
ابتدا لوبيا را از شب قبل بخيسانيد و موقع بار گذاشتن آبش را دور بريزيد وآب تازه اضافه کنيد وبگذاريد کاملا بپزد.
نمک و دارچين و ادويه را همراه با پياز تفت داده شده اضافه کنيد. اجازه دهيد لوبيا پخته شود سپس برنج خيسانده را همراه با خلال بادام اضافه کنيدو به آن آب اضافه کنيد، بعد از اينکه برنج کاملا پخته شد عنابها را که زخمي کرده ايد به بقيه مواد اضافه کنيد.
در آخر رب انار به عنوان چاشني يا شيره انگور را بسته به ذائقه خود به دلخواه اضافه کنيد و اجازه دهيد آش عناب کاملا جا بيفتد.
موقع مصرف ميتوانيد از کمي نعناع داغ استفاده کنيد.
مزاج اين آش معتدل است و با توجه به سردي وخشکي فصل پاييز مناسب اين فصل ميباشد.
مقوي و انرژي زا، تقويت دستگاه هاضمه و آرامبخش و مقوي قلب است.
درصورت نفخ ميتوان کمي زيره سبز نيز به آن اضافه نمود.