عصرانه/ دستور ويژه براي تهيه دسر «ماقوت» منحصر به فرد
ايران بانو/ ماقوت از انواع دسرهاي خوشمزه و خوش طعم است که مي توانيد اين دسر خوشمزه را در منزل تهيه کنيد و از طعم بي نظير آن لذت ببريد, در ادامه اين مطلب طرز تهيه ماقوت را به صورت مرحله به مرحله به شما عزيزان آموزش مي دهيم.
مواد لازم:
نشاسته: ۱ پيمانه
شير: ۱ پيمانه
گلاب: ۳ پيمانه
آب: ۴ پيمانه
شکر: ۲ پيمانه
کره: ۲۵ گرم
پودر هل: ۱ قاشق چاي خوري
خلال بادام به مقدار نياز
زعفران دم کرده غليظ: به مقدار لازم
طرز تهيه ماقوت با شير:
ابتدا نشاسته را با شير سرد و آب خوب حل کنيد. هل و شکر را هم اضافه کره، مخلوط را روي حرارت ملايم بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا شکر حل شده و مخلوط گرم شود.
سپس گلاب، زعفران دم کرده و کره را هم اضافه کرده، خوب و مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد و گلوله نشود. توجه داشته باشيد که گلاب را در انتهاي کار بريزيد تا عطر خودش را از دست ندهد.
مواد کم کم رو به سفت شدن ميرود. کمي از خلال بادامها را به ماقوت اضافه کرده و مرتب هم بزنيد تا ماقوت به غلظت ماست برسد. سپس در ظرف سرو ريخته و تزيين کنيد.
نکته مهم: براي قالبي کردن اين دسر من مواد رو ريختم توي قالب ۴۰ دقيقه توي يخچال گذاشتم وبعد برگردوندم. يا ميتونيد بعد آماده شدن در ظرف بريزيد و ميل کنيد.