طرز تهيه «فوکاچا» تابه اي به روش ايتاليايي
چي شي/ فوکاچا يک غذاي لايه اي خميري است که از دو لايه خمير تهيه مي شود. بين آن را مي توان از هر نوع ماده گوشتي يا سبزيجات پر کرد. براي اين دستور، از ژامبون و پنير براي فيلينگ استفاده شده است. خمير از ريکوتا و آرد تهيه مي شود که يک خمير لطيف و خوشمزه اي بدست مي آيد. اين غذا را مي توان به عنوان يک وعده يا پيش غذا در مهماني ها سرو نمود.
مواد لازم فوکاچا تابه اي
آرد۳۰۰ گرم
ريکوتا يا ماسکارپونه۲۵۰ گرم
آب۱۷۰ ميلي ليتر
بکينگ پودر نيم ساشه
روغن زيتون ۱ قاشق غذا خوري
نمک کمي
ژامبون۱۵۰ گرم
پنير۵ ورق
طرز تهيه فوکاچا تابه اي
مرحله اول
براي تهيه اين غذاي خوشمزه ايتاليايي در ابتداي کار، خمير را آماده مي کنيم. براي اين کار يک کاسه برداشته و آرد را درون آن مي ريزيم. ريکوتاي را خوب آبکش مي کنيم و به آرد اضافه مي کنيم. بکينگ پودر و نمک را به آن اضافه کرده و با قاشق مخلوط مي کنيم.
مرحله دوم
سپس مواد مايع از جمله آب و روغن را به خمير اضافه مي کنيم. سپس با دست مخلوط مي کنيم تا يک خمير لطيف و يک دستي ايجاد شود. خمير را به دو قسمت تقسيم مي کنيم. روي سطح کار را آرد پاشي مي کنيم.
مرحله سوم
در اين مرحله يکي از خمير ها را با کمک وردنه به صورت کاملا يکدست روي سطح باز مي کنيم. يک دايره مي سازيم که خيلي نازک نباشد. سپس يک ظرف نچسب را با روغن زيتون چرب مي کنيم و خمير را داخل آن قرار مي دهيم.
مرحله چهارم
حالا با برش هاي ژامبون و پنير روي خمير را به صورت يکدست پر مي کنيم. سپس خمير ديگري را هم به همان اندازه باز کرده و روي مواد قرار مي دهيم. لبه ها را خوب به هم مي چسبانيم. فکوچا را روي شعله متوسط مي پزيم.
مرحله پنجم
سپس به مدت ۵ دقيقه هم با درب آن را مي پوشانيم تا طلايي شود. سطح آن را با روغن چرب کرده و پشت و رو مي کنيم و طرف ديگر را نيز ۵ دقيقه ديگر مي پزيم. سپس از ظرف خارج کرده و در ظرف مورد نطر قرار مي دهيم و سرو مي کنيم.