غذاي رژيمي با مرغ و هويج
بيتوته/ مواد لازم غذاي رژيمي با مرغ و هويج
روغن کانولايک قاشق غذا خوري
گوشت سينه مرغ، بدون استخوان، بدون پوست170 گرم
نمک سه چهارم قاشق چاي خوري
فلفل سياه سه هشتم قاشق چاي خوري
هويج خلال شده340 گرم ( حدود 2 فنجان )
موسير خرد شده سه قاشق غذا خوري
آويشن تازه خرد شده يک قاشق غذا خوري
سرکه سفيد نصف فنجان
عصاره مرغ بدون نمک يک فنجان
کره دو قاشق غذا خوري
برگ جعفري خرد شده تازه دو قاشق غذا خوري
آب ليمو يک و يک دوم قاشق چاي خوري
طرز تهيه غذاي رژيمي با مرغ و هويج
فر را با دماي 200 درجه سانتيگراد روشن کنيد تا گرم شود.
تابه اي را روي حرارت گرم کنيد و کف آن را چرب کنيد.
گوشت مرغ را نمک و فلفل بزنيد و به مدت 4 دقيقه در تابه بگذازيد تا يک طرفش طلايي شود سپس مرغ را برگردانيد و تابه را به مدت 8 دقيقه در فر قرار دهيد تا مرغ بپزد.
هويج را بخار پز کنيد تا نرم شود و رويش نمک بپاشيد.
تابه را روي حرارت قرار داده ، موسير و آويشن را به آن اضافه کنيد و 1 دقيقه تفت ديد، سرکه را اضافه کرده صبر کنيد به جوش آيد و نصف سرکه تبخير شود.
بعد از 5 دقيقه کره را اضافه کرده و هم بزنيد تا ذوب شود.
درون تابه نمک و فلفل بپاشيد و جعفري و آبليمو را به آن اضافه کنيد.
هويج را به طور مساوي بين ظرف ها تقسيم کرده و تکه هاي مرغ را رويش بگذاريد و با قاشق سس را روي مرغ و هويج بريزيد.