نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

شام/ صفر تا صد تهيه «سمبوسه» به همراه پيچيدن آن

منبع
همشهري آنلاين
بروزرسانی
شام/ صفر تا صد تهيه «سمبوسه» به همراه پيچيدن آن

همشهري آنلاين/ سمبوسه غذاي پرطرفداري است که مي‌توانيد با مواد غذايي مختلف موجود در خانه آن را تهيه کنيد. در اين مطلب با طرز تهيه اين خوراک خوشمزه آشنا خواهيم شد.
 براي تهيه سمبوسه مي‌توانيد از مواد غذايي مختلف استفاده کنيد. مي‌توانيد آن را با سبزي‌هاي مختلف تهيه کنيد تا طعم‌هاي متفاوتي داشته باشيد. در کل معمولا سيب‌زميني، پياز و سبزيجات از مواد اصلي تشکيل‌دهنده اين غذا هستند. در ادامه اين مطلب با طرز تهيه سمبوسه اين غذاي خوشمزه و پرطرفدار آشنا خواهيم شد. اگر زمان پخت اين غذاي خوشمزه را نداريد پيشنهاد ما به شما استفاده از سمبوسه‌هاي منجمد است.

مواد لازم براي تهيه سمبوسه
سيب‌زميني متوسط دو عدد
پياز متوسط دو عدد
سبزي (گشنيز و جعفري) به مقدار لازم
روغن يا کره به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه سمبوسه
► مرحله اول


سيب‌زميني‌ها را خوب بشوييد و آن‌ها را درون مقداري آب روي حرارت قرار دهيد تا آب پز شوند. مي‌توانيد به جاي اين کار سيب‌زميني‌ها را پوست بگيريد و آن‌ها را خرد کنيد و با آب بسيار کم روي حرارت قرار دهيد تا با نمک بپزد. اين کار باعث مي‌شود سيب‌زميني شما حالت پفکي‌تري پيدا کند.

► مرحله دوم


براي سبزي‌هاي سمبوسه مي‌توانيد با توجه به سليقه‌تان سبزي‌هاي موجود در آن را تغيير دهيد. ترکيب جعفري و گشنيز از آن دسته ترکيب‌هاي پرطرفدار است و ما تصميم گرفتيم طرز تهيه اين سمبوسه را با اين سبزي‌ها در اختيار شما قرار دهيم. مي‌توانيد به جاي آن‌ها از ترکيب شويد و سبزيجات معطر استفاده کنيد. يا حتي مي‌توانيد از سبزي کوکو براي اين کار استفاده کنيد.

► مرحله سوم

مواد سمبوسه ترکيب پياز سرخ شده، سيب‌زميني پوره شده و سبزيجات خرد شده و نمک و فلفل است. آن‌ها را پس از آماده کردن با هم ترکيب کنيد و روي نان قرار دهيد.

نکاتي براي تهيه سمبوسه
۱- اضافه کردن گوشت چرخ کرده به سمبوسه اختياري است. اما اگر قصد اضافه کردن داريد آن را بعد از تفت دادن پياز ها به تابه اضافه کنيد و تفت دهيد و به مواد سمبوسه اضافه کنيد.

۲- براي آماده کردن سمبوسه پيتزايي از موادي مانند، قارچ، سوسيس و پنير پيتزا علاوه بر ساير مواد استفاده کنيد و به اين صورت که سوسيس و قارچ‌ها را تفت دهيد و به ساير مواد سمبوسه اضافه کنيد و هنگام قرار دادن مواد سمبوسه در نان مقداري پنير پيتزا به آن اضافه کنيد.

۳- براي اينکه سمبوسه شما خوش‌مزه‌تر شود مي‌توانيد مقداري فلفل سبز تند را تفت دهيد و به مواد سمبوسه اضافه کنيد.

۴- در تهيه سمبوسه مي توانيد از نان لواش آماده استفاده نکنيد. مي‌توانيد خودتان مقداري آرد را با آب، به حالت خميري در بياوريد و مواد را درون آن قرار دهيد و در روغن قرار دهيد تا سمبوسه شما پخته شود. اما درست کردن اين نوع سمبوسه به مهارت بيشتري نياز دارد و سختي بيشتري دارد.

 

چگونه سمبوسه را بپيچيم؟


► مرحله اول

نان لواش را به صورت عمودي از وسط برش بزنيد. به طوري که مستطيلي با عرض کم و طول زياد داشته باشيد. با توجه به اندازه سمبوسه‌اي که مد نظرتان است مي‌توانيد اندازه آن را متفاوت کنيد. اگر مي‌خواهيد از اين غذا به عنوان فينگر فود استفاده کنيد بايد اندازه نانتان را کاهش دهيد.

► مرحله دوم

موادتان را گوشه نان لواش بريزيد و آن را به شکل مثلث تا بزنيد و همين روند را تکرار کنيد تا به انتهاي نان برسيد. سپس نان‌هايي را که آماده کرده‌ايد درون روغن سرخ کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره