بیتوته/ امروز قصد داریم طرز تهیه بستنی ایتالیایی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم: 

پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری‌
شیر ۱/۲ پیمانه
کره بدون نمک ۶۰ گرم
وانیل شکری ۲ قاشق چای خوری
آب ۱ قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ‌ ۳ عدد
پودر شکر ۱/۲ پیمانه‌
شربت قند ۱ قاشق غذاخوری‌
بیسکویت ۱۲۰ گرم

طرز تهیه: 

ابتدا داخل یک کاسه کوچک آب را بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و اجازه دهید تا ۲ الی ۳ دقیقه بماند تا نرم شود، پس از آن شیر، کره و وانیل را در قابلمه ای مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید، سپس این مواد را آرام هم زنید تا شیر گرم و کره در آن آب شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و ژلاتین را به آن اضافه کنید تا کاملا حل شود، پس از آن بگذارید این مایه خنک شود و چندبار هم بزنید تا سفت نشود.

پس از این مراحل سفیده‌ها را در کاسه بزرگی با همزن برقی آنقدر به هم بزنید تا کاملا پف کند و از ظرف نریزد. سپس پودر شکر را کم کم به سفیده‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که مایه تان کاملا غلیظ شود، در این حین آب لیمو را هم به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر هم بزنید. پس از آن، مخلوط شیر را که خنک شده به تدریج به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید.

در این مرحله مواد آماده شده را درون دستگاه بستنی ساز بریزید و در صورتی که این دستگاه را در اختیار نداشته باشید مواد را در ظرف فلزی گودی بریزید و آن را در فریزر با درجه بالا قرار دهید.

بعد از دو ساعت مواد به تدریج سفت می‌شود، در این هنگام آن را از فریزر خارج کنید و با همزن آن قدر بزنید تا نرم و یکدست شود؛ و بعد از آن بیسکویت خرد شده را به مواد اضافه کنید. سپس در ظرف را محکم ببندید و دوباره آن را داخل فریزر با درجه کم بگذارید.

قبل از مصرف بستنی، آن را بیرون قرار دهید تا کمی نرم شود، برای تزئین می‌توانید از گیلاس و ویفر و... استفاده کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar