«خاويار بادمجان» مناسب بيشتر سليقهها

خراسان/ آموزش خاويار بادمجان مناسب بيشتر سليقهها
چي لازم داريم:
بادمجان بزرگ - ۴ عدد
پياز ساطوري و ريز خرد شده - ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگي - ۲ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل قرمز - به مقدار دلخواه
گوجه فرنگي - ۳ عدد متوسط
چطور تهيه کنيم:
1- ابتدا بايد بادمجانها را روي منقل يا دستگاه گريل يا داخل فر کبابي کنيد.
2- پوست بادمجان کبابي به راحتي جدا ميشود. وقتي پوست بادمجان روي شعله گاز کاملا سوخت و گوشت آن نرم شد زير شير آب سرد بگيريد.
3- بعد از گرفتن پوست بادمجان آنها را ساطوري خرد کنيد. گوجه فرنگيها را هم ريز خرد و ساطور کنيد.
4- پيازهاي ساطوري خرد شده را در روغن تفت دهيد تا سبک و طلايي شود.
5- حين سرخ شدن پياز به آنها زردچوبه اضافه کنيد و تفت دهيد تا بوي خامي زردچوبه گرفته شود.
6- بعد از اينکه پيازها طلايي شد گوجه فرنگي خرد شده را اضافه کنيد و اجازه دهيد آب گوجه فرنگي خوب کشيده و سرخ شود.
7- رب گوجه فرنگي را در يک ماهيتابه جداگانه با کمي روغن تفت دهيد.
8- وقتي که خامي رب گرفته شد به مخلوط پياز و گوجه ( ميتوانيد گوجه را هم کبابي کنيد.) اضافه کنيد.
9- بادمجانهاي ساطوري خرد شده را زماني اضافه کنيد که آب گوجه فرنگي گرفته شده باشد. نمک و فلفل را اضافه و مواد را خوب با هم مخلوط کنيد و هم بزنيد و حدود ۵ تا 10دقيقه زمان بدهيد تا خوراک روي شعله ملايم گاز جا بيفتد.
10- خوراک خاويار بايد تند و تيز و چرب باشد اما ميزان تندي و چربي آن کاملا به ذائقه شما بستگي دارد. در پايان کار کمي آبليمو يا آب ليموترش تازه به خوراک اضافه کنيد تا طعم لذيذ آن دوچندان شود.