نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

«خاويار بادمجان» مناسب بيشتر سليقه‌ها 

منبع
خراسان
بروزرسانی
«خاويار بادمجان» مناسب بيشتر سليقه‌ها 

خراسان/ آموزش خاويار بادمجان مناسب بيشتر سليقه‌ها 
 
 
چي لازم داريم:
   بادمجان بزرگ -  ۴ عدد
   پياز ساطوري و ريز خرد شده -  ۲ عدد متوسط

   رب گوجه فرنگي -  ۲ قاشق غذاخوري
   نمک و فلفل قرمز -  به مقدار دلخواه
   گوجه فرنگي - ۳ عدد متوسط
 
     چطور تهيه کنيم:
1- ابتدا بايد بادمجان‌ها را روي منقل يا دستگاه گريل يا داخل فر کبابي کنيد.
2- پوست بادمجان کبابي به راحتي جدا مي‌شود. وقتي پوست بادمجان روي شعله گاز کاملا سوخت و گوشت آن نرم شد زير شير آب سرد بگيريد.
3- بعد از گرفتن پوست بادمجان آن‌ها را ساطوري خرد کنيد. گوجه فرنگي‌ها را هم ريز خرد و ساطور کنيد.
4- پيازهاي ساطوري خرد شده را در روغن تفت دهيد تا سبک و طلايي شود.
5-  حين سرخ شدن پياز به آن‌ها زردچوبه اضافه کنيد و تفت دهيد تا بوي خامي زردچوبه گرفته شود.
6- بعد از اين‌که پيازها طلايي شد گوجه فرنگي خرد شده را اضافه کنيد و اجازه دهيد آب گوجه فرنگي خوب کشيده و سرخ شود.
7- رب گوجه فرنگي را در يک ماهيتابه جداگانه با کمي روغن تفت دهيد. 
8- وقتي که خامي رب گرفته شد به مخلوط پياز و گوجه ( مي‌توانيد گوجه را هم کبابي کنيد.) اضافه کنيد.
9- بادمجان‌هاي ساطوري خرد شده را زماني اضافه کنيد که آب گوجه فرنگي گرفته شده باشد. نمک و فلفل را اضافه  و مواد را خوب با هم مخلوط  کنيد و هم بزنيد و حدود ۵ تا 10دقيقه زمان بدهيد تا خوراک روي شعله ملايم گاز جا بيفتد.
10- خوراک خاويار بايد تند و تيز و چرب باشد اما ميزان تندي و چربي آن کاملا به ذائقه شما بستگي دارد. در پايان کار کمي آب‌ليمو يا آب ليموترش تازه به خوراک اضافه کنيد تا طعم لذيذ آن دوچندان شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره