خراسان/ آموزش خاویار بادمجان مناسب بیشتر سلیقه‌ها 
 
 
چی لازم داریم:
   بادمجان بزرگ -  ۴ عدد
   پیاز ساطوری و ریز خرد شده -  ۲ عدد متوسط
   رب گوجه فرنگی -  ۲ قاشق غذاخوری
   نمک و فلفل قرمز -  به مقدار دلخواه
   گوجه فرنگی - ۳ عدد متوسط
 
     چطور تهیه کنیم:
1- ابتدا باید بادمجان‌ها را روی منقل یا دستگاه گریل یا داخل فر کبابی کنید.
2- پوست بادمجان کبابی به راحتی جدا می‌شود. وقتی پوست بادمجان روی شعله گاز کاملا سوخت و گوشت آن نرم شد زیر شیر آب سرد بگیرید.
3- بعد از گرفتن پوست بادمجان آن‌ها را ساطوری خرد کنید. گوجه فرنگی‌ها را هم ریز خرد و ساطور کنید.
4- پیازهای ساطوری خرد شده را در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
5-  حین سرخ شدن پیاز به آن‌ها زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.
6- بعد از این‌که پیازها طلایی شد گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید آب گوجه فرنگی خوب کشیده و سرخ شود.
7- رب گوجه فرنگی را در یک ماهیتابه جداگانه با کمی روغن تفت دهید. 
8- وقتی که خامی رب گرفته شد به مخلوط پیاز و گوجه ( می‌توانید گوجه را هم کبابی کنید.) اضافه کنید.
9- بادمجان‌های ساطوری خرد شده را زمانی اضافه کنید که آب گوجه فرنگی گرفته شده باشد. نمک و فلفل را اضافه  و مواد را خوب با هم مخلوط  کنید و هم بزنید و حدود ۵ تا 10دقیقه زمان بدهید تا خوراک روی شعله ملایم گاز جا بیفتد.
10- خوراک خاویار باید تند و تیز و چرب باشد اما میزان تندی و چربی آن کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. در پایان کار کمی آب‌لیمو یا آب لیموترش تازه به خوراک اضافه کنید تا طعم لذیذ آن دوچندان شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar