دستور ويژه «رولت شکلاتي» نرم و خوشمزه براي صبحانه
آخرين خبر/ رولت شکلاتي يه شيرينيِ قديمي و پرطرفداره که من گاهي اوقات هوس ميکنم و ميرم سراغش...
امروز با هم يکي از راحتترين روشهاي درست کردنش رو ميبينيم که در نهايت بهمون يه رولت شکلاتي خيلي خوشمزه رو ميده!
اگه هم نخواستي رولتش کني ميتوني از يه کيک شکلاتي خيلي خوشمزه که بدون نياز به فر آماده ميشه لذت ببري
.
من از خامه صبحانه براش استفاده کردم تا طعم ملايمي از شيريني رو تو نتيجه داشته باشم و دليلش اصليش هم اينه که شيريني بافت کيک و موز براش کافيه، اگه بيشتر خواستي هم که ميتوني از خامه قنادي استفاده کني!
کالري تقريبي: ۲۳۰۰
.
کيک شکلاتي:
۴ سفيدهي تخممرغ
۱ پيمانه (ليوان) پودر قند
۴ زردهي تخممرغ
۱/۴ پيمانه (ليوان) روغن گياهي
۱ ق چ عصارهي وانيل
۹۶ گرم آرد سفيد
۱/۴ پيمانه پودر کاکائو
۱ ق چ بيکينگ پودر
۱/۴ ليوان شير
.
براي رولت:
۱/۴ پيمانه شکلات
۱/۲ پيمانه (ليوان) شير
۱۰۰ گرم خامهي صبحانه
۱ موز
.
پخت کيک شکلاتي: ۴۰ دقيقه با حرارت بين کم و متوسط.
کيک، بعد از پخت، کمي زمان لازم داره تا خنک بشه و بره براي مرحلهي بعدي!
از صفحه لقمه
.