باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داریم دستور پخت روگان جوش  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
۴۰۰ گرم گوشت ماهیچه
۱ عدد پیاز
۲ لیوان گوجه فرنگی
۴ عدد فلفل قرمز خشک
۱ لیوان گشنیز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۳ قاشق غذاخوری روغن
۱۰ گرم زنجبیل تازه
۱ قاشق چای‌خوری برگ بو
۱ قاشق چای‌خوری گل میخک
۱ قاشق چای‌خوری هل
۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر
۱ قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز
۱ قاشق چای‌خوری رازیانه
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم زردچوبه

دستور تهیه:

فلفل‌های قرمز خشک رو ۱۵ دقیقه توی آب گرم بذارید تا فلفل‌ها نرم بشن و بعد اونا رو له کنید.
در تابه‌ای بزرگ روغن رو داغ کنید و کره، برگ بو، پودر گل میخک، هل، رازیانه و فلفل‌های قرمز رو داخلش بریزید و کمی سرخ کنید.
بعد از چند دقیقه پیاز‌ها و زنجبیل تازه خلال شده رو بهش اضافه کنید. بعد از کمی سرخ کردن زردچوبه و پودر تخم گشنیز رو به همراه گوجه فرنگی‌های خرد شده و رب اضافه کنید. نمک رو بریزید و خوب تفت بدید.
گوشت‌ها رو اضافه کنید و بهش آب اضافه کنید و زمان بدید تا خورشت پخته و جابیفته. بعد از پختن درون ظرف مناسب بریزید و با گشنیز تزیین کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar