مراحل تهيه پنکيک ساده خانگي
نمناک/ پنکيک يکي از شيريني هاي خيلي محبوب در دنيا مي باشد که در دسته کيک ها طبقه بندي مي شود که هم به عنوان ميان وعده و هم دسر استفاده مي شود و مي توان آن را در وعده صبحانه و عصرانه نيز استفاده کرد. شما مي توانيد اين دسر خوشمزه را همراه با انواع مربا سرو کنيد.
پنکيک داراي طرز تهيه هاي گوناگوني چه در ايران و چه در جاي جاي دنيا مي باشد. ما تلاش کرديم بهترين و متداول ترين طرز تهيه پنکيک را ارائه دهيم با ما همراه باشيد.
مواد لازم پنکيک
شکر يک قاشق غذاخوري
نمک 1/4 قاشق چايخوري
بکينگ پودر 1قاشق چاي خوري
وانيل نوک قاشق چاي خوري
تخم مرغ يک عدد
روغن مايع يک قاشق غذاخوري
شير يک ليوان
آرد سفيد يک و نيم پيمانه
کيوي، موز ،توت فرنگي براي تزيين
طرز تهيه پنکيک خوشمزه در خانه
مرحله اول :براي تهيه يک پنکيک عالي ابتدا يک عدد تخم مرغ را در يک ظرف مناسب بشکنيد سپس با کمک يک چنگال هم بزنيد تا باز شود.
مرحله دوم : هم اکنون بايد شکر، نمک، وانيل را بهتخم مرغ اضافه کنيد و هم بزنيد تا در تخم مرغ حل شود.
مرحله سوم : يک ليوان شير را به تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنيد تا با يکديگر ترکيب شوند.
مرحله چهارم : وقتي مواد اوليه شکل يکنواختي به خود گرفت آرد را از صافي عبور دهيد و به موادتان اضافه کنيد. دليل استفاده از صافي اين است که باعث مي شود آرد موقع عبور از صافي باز شود و اين کار کمک مي کند تا مواد زودتر به يکنواختي برسد.
مرحله پنجم : پس از اينکه آرد کاملا ترکيب شد بکينگ پودر را به موادتان اضافه کرده و هم بزنيد.
مرحله ششم :روغن مايع را به مواد اضافه کرده و هم بزنيد.
مرحله هفتم : وقتي به غلظت مناسب رسيد بايد مايه را 10دقيقه در دماي محيط نگهداريد تا بکينگ پودر تاثير خود را روي مايه بگذارد.
مرحله هشتم : هم اکنون بايد با کمک يک ملاقه يا قيف شروع به ريختن مايه پنکيک در تابه کنيد.
مرحله نهم :دو طرف پنکيک را به خوبي سرخ کنيد.
مرحله دهم : هم اکنون پنکيک هاي شما حاضر است مي توانيد با کمک شکلات ، کيوي، موز، توت فرنگي و هرچيزي ديگري که در اختيار داريد مانند عسل ، مربا و کره آن را تزيين و سرو کنيد.
نکات مهم در تهيه پنکيک :
غلظت مايه پنکيک بايد طوري باشد که وقتي با ملاقه مقداري از مايه را برداشته و در ارتفاع 20 ساتيمتري از ظرف شروع به ريختن آن داخل ظرف ميکنيم حالت کشساني خود را حفظ کند و به اصطلاح مايه بريده بريده نشود.
حرارت شعله گاز در ميزان کيفيت پنکيک شما تاثير گذار است و براي اينکه به ميزان شعله مورد نظر دست پيدا کنيد ابتدا چند نمونه پنکيک خيلي کوچک را تست بگيريد تا ميزان شعله را پيدا کنيد ولي به طور کلي بايد شعله ملايم رو به کم باشد.
تابه اي که براي تهيه پنکيک استفاده مي کنيد بايد کفي ضخيمي داشته باشد تا از حرارت زياد به پنکيک جلوگيري کند.
استفاده از شير در پنکيک اختياري است و شما اگر مزه شير را دوست نداشتيد مي توانيد به جاي آن از يک ليوان آب استفاده کنيد ولي توصيه مي شود که از شير استفاده شود که هم باعث خوشمزه تر شدن پنکيک مي شود و هم بافت پنکيک را نرم مي کند و از خشک شدن سريع آن جلوگيري مي کند.
فقط براي بار اول تابه را چرب کنيد و براي بارهاي ديگر نيز نيست وگرنه پنکيک چربي خواهيد داشت.
براي طعم دهي بيشتر به پنکيک مي توانيد نصف پيمانه شير و نصف پيمانه آب پرتقال استفاده کنيد.
نکات تکميلي در مورد پنکيک
پنکيک جزو کيک و شيريني > پاي و تارت ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 15دقيقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقيقه ميباشد .
پنکيک را مي توانيد در وعده صبحانه - سرو کنيد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 2 نفر مناسب ميباشد .