نمناک/ پنکیک یکی از شیرینی های خیلی محبوب در دنیا می باشد که در دسته کیک ها طبقه بندی می شود که هم به عنوان میان وعده و هم دسر استفاده می شود و می توان آن را در وعده صبحانه و عصرانه نیز استفاده کرد. شما می توانید این دسر خوشمزه را همراه با انواع مربا سرو کنید.
پنکیک دارای طرز تهیه های گوناگونی چه در ایران و چه در جای جای دنیا می باشد. ما تلاش کردیم بهترین و متداول ترین طرز تهیه پنکیک را ارائه دهیم با ما همراه باشید.


مواد لازم پنکیک
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
آرد سفید یک و نیم پیمانه 
کیوی، موز ،توت فرنگی برای تزیین
طرز تهیه پنکیک خوشمزه در خانه
مرحله اول :برای تهیه یک پنکیک عالی ابتدا یک عدد تخم مرغ را در یک ظرف مناسب بشکنید سپس با کمک یک چنگال هم بزنید تا باز شود. 
مرحله دوم : هم اکنون باید شکر، نمک، وانیل را بهتخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا در تخم مرغ حل شود.
مرحله سوم : یک لیوان شیر را به تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند. 
مرحله چهارم : وقتی مواد اولیه شکل یکنواختی به خود گرفت آرد را از صافی عبور دهید و به موادتان اضافه کنید. دلیل استفاده از صافی این است که باعث می شود آرد موقع عبور از صافی باز شود و این کار کمک می کند تا مواد زودتر به یکنواختی برسد.
مرحله پنجم : پس از اینکه آرد کاملا ترکیب شد بکینگ پودر را به موادتان اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله ششم :روغن مایع را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. 
مرحله هفتم : وقتی به غلظت مناسب رسید باید مایه را 10دقیقه در دمای محیط نگهدارید تا بکینگ پودر تاثیر خود را روی مایه بگذارد.
مرحله هشتم : هم اکنون باید با کمک یک ملاقه یا قیف شروع به ریختن مایه پنکیک در تابه کنید.
مرحله نهم :دو طرف پنکیک را به خوبی سرخ کنید. 
مرحله دهم : هم اکنون پنکیک های شما حاضر است می توانید با کمک شکلات ، کیوی، موز، توت فرنگی و هرچیزی  دیگری که در اختیار دارید مانند عسل ، مربا و کره آن را تزیین و سرو کنید.

نکات مهم در تهیه پنکیک :
غلظت مایه پنکیک باید طوری باشد که وقتی با ملاقه مقداری از مایه را برداشته و در ارتفاع 20 ساتیمتری از ظرف شروع به ریختن آن داخل ظرف میکنیم حالت کشسانی خود را حفظ کند و به اصطلاح مایه بریده بریده نشود.
حرارت شعله گاز در میزان کیفیت پنکیک شما تاثیر گذار است و برای اینکه به میزان شعله مورد نظر دست پیدا کنید ابتدا چند نمونه پنکیک خیلی کوچک را تست بگیرید تا میزان شعله را پیدا کنید ولی به طور کلی باید شعله ملایم رو به کم باشد.
تابه ای که برای تهیه پنکیک استفاده می کنید باید کفی ضخیمی داشته باشد تا از حرارت زیاد به پنکیک جلوگیری کند.
استفاده از شیر در پنکیک اختیاری است و شما اگر مزه شیر را دوست نداشتید می توانید به جای آن از یک لیوان آب استفاده کنید ولی توصیه می شود که از شیر استفاده شود که هم باعث خوشمزه تر شدن پنکیک می شود و هم  بافت پنکیک را نرم می کند و از خشک شدن سریع آن جلوگیری می کند.
فقط برای بار اول تابه را چرب کنید و برای بارهای دیگر نیز نیست وگرنه پنکیک چربی خواهید داشت.
برای طعم دهی بیشتر به پنکیک می توانید نصف پیمانه شیر و نصف پیمانه آب پرتقال استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد پنکیک
پنکیک جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
پنکیک را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar