آخرین خبر/ مواد لازم
۶۰۰ گرم میگو
۱ ق غ ارد
۱تا ۲ ق چ پاپریکای دودی
۱/۲ ق چ نمک و فلفل
۱/۲ ق چ پودر گشنیز
۱/۴ ق چ شکر
۱ ق غ روغن
قد بند انگشت کره
۱/۲ پیاز قرمز یا سفید اسلایس شده
۴ عدد سیر له شده
۱ عدد فلفل رنگی اسلایس شده
۱ پیمانه گوجه خرد شده
۱/۲ پیمانه عصاره مرغ یا سبزیجات
۲ ق غ اب لیموترش تازه
۱/۳ پیمانه جعفری خرد شده
طرز تهیه
ابتدا به میگو ارد، تمام ادویه ها، شکر ،نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم .
در ماهی تابه روغن و کره رو میریزم و پیاز اسلایس شده با شعله متوسط تفت میدیم.
کمی که سبک شد ،سیر و فلفل دلمه ای ها رو اضافه میکنیم و برای چند دقیقه تفت میدیم .
سپس میگو ها رو اضافه میکنیم و بعد ۲ دقیقه گوجه های تکه شده، عصاره مرغ یا سبزیجات و اب لیمو ترش رو اضافه میکنیم و میزاریم میگوها پخته بشن و مواد به خورد هم برن.( حدود ۵ تا ۷ دقیقه)
📌حواستون باشه میگو زیاد پخته نشه وگرنه سفت و لاستیکی میشن.
من در همین حین نودل رو هم پختم و برای سرو با یه تیکه لیموترش و کمی جعفری خرد شده قرش دادم 😁
میتونید با برنج قهوه ای یا سفید یا نون هم نوش جان کنید ❤️🥰
منبع صفحه cookingwithleyla

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar