آموزش تهيه «پُکي اسنک»
آخرين خبر/ پُکي اسنک (pokey snack)
مواد لازم:
آرد...........۱ و ۱/۵ پيمانه (۱۵۰ گرم)
کره سرد........... ۵۰ گرم
شير.......... ۵ قاشق غذاخوري
شکر...........۱ قاشق غذاخوري
نمک.......... ۱ پينچ
مراحل:
مطابق فيلم بعد از خميرگيري، سلفون پيچي کرده نيم ساعت در يخچال استراحت داده. بعد بيرون آورده و خمير را به صورت مستطيل به ضخامت حدود نيم سانت باز کنيد. لبه هاي خمير رو صاف کرده و به صورت نوارهاي باريک برش داده با فاصله روي سيني فر چيده، در فر ۱۷۰ درجه ۱۵ دقيقه بپزيد.
بعد از خنک شدن با شکلات ذوب شده و ترافل يا فندق و گردو خرد شده يا خرده هاي بيسکويت پريتزل يا اورئو تزيين کنيد.
منبع صفحه : afsanehrazavi