طرز تهيه کلم سرخ شده خوشمزه يک پيش غذاي جديد و شيک
چي شي/ کلم قمري يک نوع کلم است که از خانواده کلم ها به شمار مي آيد. مزه و بوي کلم را دارد اما قيافه آن شبيه سيب زميني است. کلم قمري معمولا در کلم پلو و يا به عنوان دورچين در کنار غذاها مورد استفاده قرار مي گيرد. اما به تنهايي نيز مي توان آن را داخل فر گريل کرد و در کنار ماست چکيده يا سس مصرف نمود. همچنين کلم ها را مي توان سرخ کرد اما روغن زيادي به خود جذب مي کند که باعث مي شود به عنوان غذاي رژيمي مورد استفاده قرار نگيرد. در دستور زير، کلم ها در فر برشته مي شوند و از آنجا که با روغن زيتون طبخ مي شود، يک ميان وعده يا غذاي رژيمي است.
مواد لازم کلم سرخ شده
کلم قمري2 عدد
روغن زيتون2 قاشق غذاخوري
فلفل قرمز1 قاشق چايخوري
پودر سير1 قاشق چايخوري
فلفل سياه¼ قاشق چايخوري
نمک½ قاشق چايخوري
دستور پخت کلم سرخ شده
مرحله اول
براي تهيه کلم سرخ شده خوشمزه و مجلسي ابتدا کلم قمري ها را شسته و پوست آن را به خوبي جدا مي کنيم. سپس آنها را بع دو قسمت تقسيم کرده و مانند سيب زميني آن ها را به صورت خلالي خرد مي کنيم.
مرحله دوم
در اين مرحله کف يک ظرف را با کمي روغن زيتون چرب کرده و کلم هاي خلال شده را به ترتيب کف آن مي چينيم. در ادامه مقداري پودر سير و فلفل قرمز و فلفل سياه و کمي روغن زيتون را با هم درون يک کاسه کوچک مخلوط مي کنيم.
مرحله سوم
سپس با فرچه روي کلم هاي خلال شده مي ماليم، به طوري که هر دو طرف آن به مواد آغشته شود. در ادامه درون فر با دماي 180 درجه سانتي گراد به مدت بيست دقيقه قرار مي دهيم تا پخته و حسابي ترد شود.
مرحله چهارم
وقتي که کامل پخته شد از درون فر خارج کرده و روي آن را کمي نمک مي پاشيم و در ظرف سرو مي ريزيم. اين غذا را هم به عنوان غذاي رژيمي مي توان استفاده کرد و هم براي دورچين غذاها در مهماني ها مورد استفاده قرار داد.