با طرز تهيه رول «ملايي» هندي آشنا شويد
آخرين خبر/ رول ملايي هندي(malai)
مواد لازم
نان تست به مقدار لازم
براي روي دسر
شير پرچرب ۳ پيمانه
شکر ۳ قاشق غذاخوري
دم کرده شير و زعفران ۲ قاشق غذاخوري
پسته خورد شده ۱ قاشق غذاخوري
بادام خورد شده ۱ قاشق غذاخوري
پودر هل ۱/۲ قاشق چايخوري
خامه صبحانه ۱/۴ پيمانه
براي مواد مياني
شير ۱ پيمانه
شير خشک قنادي ۱ و ۱/۲ پيمانه
کره ۲ قاشق غذاخوري
شکر ۳ قاشق غذاخوري
پودر هل ۱/۴ قاشق چايخوري
خامه ۲ قاشق غذاخوري
براي مخلوط ملايي
خامه ۱/۲ پيمانه
بادام خورد شده ۱ قاشق غذاخوري
پسته خورد شده ۱ قاشق غذاخوري
بادام هندي خام خورد شده ۱ قاشق غذاخوري
براي تزيين
دم کرده شير و زعفران کمي
گيلاس يا آلبالو چند عدد
خلال پسته
طرز تهيه
شير رو جوشانده، بعد از اينکه به جوش اومد شکر و دم کرده زعفران، پسته، بادام و پودر هل رو اضافه کرده به هم زدن ادامه ميديم.بعد از سه چهار دقيقه خامه رو اضافه کرده، مرتب هم ميزنيم تا نصف شير تبخير بشه و دقيقا نيمي از اون باقي بمونه. براي مواد مياني، در قابلمه اي( ابتدا اجاق رو روشن نکنيد فقط مواد رو مخلوط کنيد) شير و شير خشک رو کاملا مخلوط کرده تا مواد يک دست بشه و گلوله گلوله نباشه.اجاق رو روشن کرده، ۲ الي ۳ دقيقه هم ميزنيم.کره، شکر، پودر هل و خامه رو اضافه کرده به هم زدن ادامه ميديم تا مواد غليظ بشه.غلظت مواد مطابق ويدئو باشه. براي درست کردن مخلوط ملايي در ظرفي همه مواد رو با هم مخلوط کرده کنار ميذاريم.اطراف نان تست رو با قيچي آشپزخانه يا چاقو برش زده، نان رو با وردنه نازک ميکنيم( اگر ديديد پودر ميشه و سخته کمي شير سطح نان اسپري کنيد يا با قلم مو شير بماليد ولي زياد نباشه که له بشه).از مخلوط ملايي( همون مواد آخر که درست شد) سر تا سر نان ماليده، مقداري از مواد مياني رو به اندازه طول نان رول کرده و روي اون گذاشته، نان رو رول ميکنيم.بقيه نانها هم به همين ترتيب و در ظرف سرو ميچينيم.از موادي که براي روي دسر درست کرده بوديم روي دسر و اطرافش ريخته، با دم کرده شير زعفران و خلال پسته تزيين ميکنيم.نوش جان🌹