آخرین خبر/ رول ملایی هندی(malai)

مواد لازم
نان تست به مقدار لازم

برای روی دسر
شیر پرچرب ۳ پیمانه
شکر ۳ قاشق غذاخوری
دم کرده شیر و زعفران ۲ قاشق غذاخوری
پسته خورد شده ۱ قاشق غذاخوری
بادام خورد شده ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
خامه صبحانه ۱/۴ پیمانه

برای مواد میانی
شیر ۱ پیمانه
شیر خشک قنادی ۱ و ۱/۲ پیمانه
کره ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری
خامه ۲ قاشق غذاخوری

برای مخلوط ملایی
خامه ۱/۲ پیمانه
بادام خورد شده ۱ قاشق غذاخوری
پسته خورد شده ۱ قاشق غذاخوری
بادام هندی خام خورد شده ۱ قاشق غذاخوری

برای تزیین
دم کرده شیر و زعفران کمی
گیلاس یا آلبالو چند عدد
خلال پسته

طرز تهیه
شیر رو جوشانده، بعد از اینکه به جوش اومد شکر و دم کرده زعفران، پسته، بادام و پودر هل رو اضافه کرده به هم زدن ادامه میدیم.بعد از سه چهار دقیقه خامه رو اضافه کرده، مرتب هم میزنیم تا نصف شیر تبخیر بشه و دقیقا نیمی از اون باقی بمونه. برای مواد میانی، در قابلمه ای( ابتدا اجاق رو روشن نکنید فقط مواد رو مخلوط کنید) شیر و شیر خشک رو کاملا مخلوط کرده تا مواد یک دست بشه و گلوله گلوله نباشه.اجاق رو روشن کرده، ۲ الی ۳ دقیقه هم میزنیم.کره، شکر، پودر هل و خامه رو اضافه کرده به هم زدن ادامه میدیم تا مواد غلیظ بشه.غلظت مواد مطابق ویدئو باشه. برای درست کردن مخلوط ملایی در ظرفی همه مواد رو با هم مخلوط کرده کنار میذاریم.اطراف نان تست رو با قیچی آشپزخانه یا چاقو برش زده، نان رو با وردنه نازک میکنیم( اگر دیدید پودر میشه و سخته کمی شیر سطح نان اسپری کنید یا با قلم مو شیر بمالید ولی زیاد نباشه که له بشه).از مخلوط ملایی( همون مواد آخر که درست شد) سر تا سر نان مالیده، مقداری از مواد میانی رو به اندازه طول نان رول کرده و روی اون گذاشته، نان رو رول میکنیم.بقیه نانها هم به همین ترتیب و در ظرف سرو میچینیم.از موادی که برای روی دسر درست کرده بودیم روی دسر و اطرافش ریخته، با دم کرده شیر زعفران و خلال پسته تزیین میکنیم.نوش جان🌹

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar