نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه کباب توري خوشمزه و مجلسي به روش سنتي کرماني

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه کباب توري خوشمزه و مجلسي به روش سنتي کرماني

چي شي/ کباب يکي از غذاهاي سنتي و محبوب ايراني است که از مخلوط گوشت، پياز و ادويجات تهيه مي‌گردد. کباب در توري يکي از انواع روش هاي پخت کباب است که در جاهايي که محدوديت کباب کردن وجود دارد روش مناسب و خوبي است. اين کباب خوشمزه را مي توان در زمان هايي که سيخ پهن در دسترس نيست درست کرد. ظاهر اين کباب خوشمزه پس از پخت شباهت زيادي به کباب تابه اي دارد. اين کباب خوشمزه را مي توان در زمان هاي مسافرت با کمترين مواد تهيه کرد.

مواد لازم کباب توري
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پياز متوسط۲ عدد
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم

زردچوبه به ميزان لازم
سماق به مقدار دلخواه
طرز تهيه کباب توري 
مرحله اول
براي تهيه کباب توري ابتدا گوشت گوسفندي را چرخ مي کنيم و داخل يک کاسه مناسب مي ريزيم. در ادامه پيازها را شسته و پوست مي کنيم و با رنده ريز رنده مي کنيم. سپس با فشار دست آب اضافي آن را به طور کامل مي گيريم.
 
مرحله دوم
در اين مرحله پياز آب گرفته را به همراه مقداري نمک و فلفل سياه به کاسه حاوي گوشت چرخ کرده اضافه مي کنيم. در صورت تمايل مي توانيم کمي سماق قرمز به همراه زعفران دم کرده نيز به مايه کباب اضافه کنيم تا خوشمزه تر شود.
 
مرحله سوم
گوشت را خوب ورز مي‌دهيم و داخل يخچال مي گذاريم تا چند ساعت استراحت کند. سپس گوشت را روي توري پهن مي کنيم. سعي کنيم گوشت را نازک روي تور پهن کنيم. خيلي ضخيم باشد جالب نمي‌شود. توري را روي زغال مي گذاريم.
 
مرحله چهارم
سپس کباب مي کنيم به طوري که خيلي روي ذغال نماند تا خشک نشود. بهترين گوشت براي کباب مخلوط گوسفند و گوساله است که بهتر است ۶۰ درصد گوسفندي و ۴۰ درصد گوساله باشد. قلوه گاه گوسفندي و راسته گوساله بهترين جا براي کباب است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره