آخرین خبر/  ❇️خمیر پای:
آرد قنادی ۴۰۰ گرم
کره سرد مکعبی خرد شده ۱۸۰ گرم
شکر ۲۴ گرم
نمک ۱ و‌ نیم ق چ
آب یخ ۸ ق غ
❇️مواد میانی پای:
توت فرنگی ۷۰۰-۸۰۰ گرم (به اندازه قالب شما بستگی داره)
شکر برای توت فرنگی ۱۰۰ گرم
رنده پوست لیمو ۱/۲ ق چ
آب لیمو تازه ۱ ق غ
آرد ۲ ق غ
❇️رومال:
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ ق چ
شکر به میزان لازم برای ریختن روی خمیر

روش تهیه:
ابتدا توت فرنگی ها رو کمی خرد کنید(ریز نکنید) بعد با شکر، رنده پوست لیمو، آب لیموترش و آرد مخلوط کنید حسابی هم بزنید و کنار بزارید
برای تهیه خمیر: آرد و شکر و نمک رو مخلوط کنید داخل غذاساز بریزید بعد کره های سرد مکعبی رو بریزید، هم بزنید تا به صورت خرده نان تبدیل بشه، بعد آب یخ رو کم کم در حالیکه غذاساز داره کار میکنه اضافه کنید تا خمیر جمع بشه زیاد هم نزنید( اینکارو حتی با کنک یه چنگال و نهایتا ورز با دست هم میتونید انجام بدید)
خمیر رو در تقسیم به دو قسمت کرده به صورت ۲/۳ و ۱/۳ در دو کیسه جداگانه و در یخچال نیم ساعت تا ۱ شب استراحت بدید.
بعد استراحت، ابتدا خمیر بزرگتر رو بیرون بیارید روی میز کار پهن کنید با ضخامت نیم سانت پهن کنید، دقت کنید ظرف پای رو روی خمیر بزارید خمیرتون باید از ظرف بزرگتر پهن بشه، بعد خمیر رو داخل ظرف بزارید و به آرامی به دیواره ها بچسبونید در این حالت بزارید اضافه های خمیر بمونه
حالا توت فرنگی هایی که اماده کرده بودید رو کاملا روی خمیر پهن کنید
بعد خمیر کوچکتر رو بیارین و مجددا پهن کنید و به هر شکلی که دوست دارید طرح بدید (مثلا به صورت نوارهای باریک به صورت بافت یکی در میان) به خمیر لایه زیری با کمک کمی آب یا رومال تخم مرغ بچسبانید و حالا اضافه های خمیر رو ببرید.
فر رو با درجه ۲۰۰ گرم کنید، روی پای رو با رومال تخم مرغ (مخلوط تخم مرغ و شیر) بزنید و شکر بپاشید داخل فر بزارید، ۱۵ دقیقه بمونه حالا حرارت رو ۱۸۰ کنید و روی پای رو با فویل بپوشانید و بزارید ۳۰ دقیقه دیگه بمونه بعد بیرون بیارید کمی خنک شه و سرو کنید.

❌دقت کنید یکی از نشانه های پخت اینه مواد داخل پای یعنی توت ها شروع به حباب زدن میکنه و رنگ خمیر کاملا طلایی میشه. اگر رنگ نگرفته بود کمی گریل رو بزنید.
❌برای سرو داخل ظرف دیگه، اجازه بدید پای کمی سرد بشه بعد به ظرف سرو منتقل کنید وگرنه خمیرپای میشکند. در این حالت حتما باید از قالب کف جدا استفاده کنید.
❌قالب من در تصویر ۲۴ سانت با عمق ۵ سانت بود

منبع: afsanehrazavi

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar