نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

آموزش تهيه پاي توت فرنگي براي حرفه اي

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
آموزش تهيه پاي توت فرنگي براي حرفه اي

آخرين خبر/  ❇️خمير پاي:
آرد قنادي ۴۰۰ گرم
کره سرد مکعبي خرد شده ۱۸۰ گرم
شکر ۲۴ گرم
نمک ۱ و‌ نيم ق چ
آب يخ ۸ ق غ
❇️مواد مياني پاي:
توت فرنگي ۷۰۰-۸۰۰ گرم (به اندازه قالب شما بستگي داره)
شکر براي توت فرنگي ۱۰۰ گرم
رنده پوست ليمو ۱/۲ ق چ
آب ليمو تازه ۱ ق غ
آرد ۲ ق غ
❇️رومال:
تخم مرغ ۱ عدد
شير ۱ ق چ
شکر به ميزان لازم براي ريختن روي خمير

روش تهيه:
ابتدا توت فرنگي ها رو کمي خرد کنيد(ريز نکنيد) بعد با شکر، رنده پوست ليمو، آب ليموترش و آرد مخلوط کنيد حسابي هم بزنيد و کنار بزاريد
براي تهيه خمير: آرد و شکر و نمک رو مخلوط کنيد داخل غذاساز بريزيد بعد کره هاي سرد مکعبي رو بريزيد، هم بزنيد تا به صورت خرده نان تبديل بشه، بعد آب يخ رو کم کم در حاليکه غذاساز داره کار ميکنه اضافه کنيد تا خمير جمع بشه زياد هم نزنيد( اينکارو حتي با کنک يه چنگال و نهايتا ورز با دست هم ميتونيد انجام بديد)
خمير رو در تقسيم به دو قسمت کرده به صورت ۲/۳ و ۱/۳ در دو کيسه جداگانه و در يخچال نيم ساعت تا ۱ شب استراحت بديد.
بعد استراحت، ابتدا خمير بزرگتر رو بيرون بياريد روي ميز کار پهن کنيد با ضخامت نيم سانت پهن کنيد، دقت کنيد ظرف پاي رو روي خمير بزاريد خميرتون بايد از ظرف بزرگتر پهن بشه، بعد خمير رو داخل ظرف بزاريد و به آرامي به ديواره ها بچسبونيد در اين حالت بزاريد اضافه هاي خمير بمونه
حالا توت فرنگي هايي که اماده کرده بوديد رو کاملا روي خمير پهن کنيد
بعد خمير کوچکتر رو بيارين و مجددا پهن کنيد و به هر شکلي که دوست داريد طرح بديد (مثلا به صورت نوارهاي باريک به صورت بافت يکي در ميان) به خمير لايه زيري با کمک کمي آب يا رومال تخم مرغ بچسبانيد و حالا اضافه هاي خمير رو ببريد.
فر رو با درجه ۲۰۰ گرم کنيد، روي پاي رو با رومال تخم مرغ (مخلوط تخم مرغ و شير) بزنيد و شکر بپاشيد داخل فر بزاريد، ۱۵ دقيقه بمونه حالا حرارت رو ۱۸۰ کنيد و روي پاي رو با فويل بپوشانيد و بزاريد ۳۰ دقيقه ديگه بمونه بعد بيرون بياريد کمي خنک شه و سرو کنيد.

❌دقت کنيد يکي از نشانه هاي پخت اينه مواد داخل پاي يعني توت ها شروع به حباب زدن ميکنه و رنگ خمير کاملا طلايي ميشه. اگر رنگ نگرفته بود کمي گريل رو بزنيد.
❌براي سرو داخل ظرف ديگه، اجازه بديد پاي کمي سرد بشه بعد به ظرف سرو منتقل کنيد وگرنه خميرپاي ميشکند. در اين حالت حتما بايد از قالب کف جدا استفاده کنيد.
❌قالب من در تصوير ۲۴ سانت با عمق ۵ سانت بود

منبع: afsanehrazavi

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره