چی شی/ خوراک قفقازی یک خوراک بین المللی خوشمزه است که با ترکیب گوشت چرخ کرده و سبزیجات مختلف تهیه می شود. در این غذا می توان هر نوع سبزیجاتی اضافه یا کم کرد. می توان به جای گوشت چرخ کرده از سویا استفاده نمود و این غذا را برای رژیم های گیاهی آماده نمود. این خوراک بسیار خوشمزه است و می توان با نان و ماست چکیده طعم دار آن را سرو نمود.

مواد لازم برای ۴ نفر
هویج ۳ عدد
بادمجان ۲ عدد
لوبیا سبز ۴ عدد
قارچ ۶ عدد درشت
کدو ۱ عدد درشت
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه خوراک قفقازی 
مرحله اول
برای تهیه خوراک خوشمزه به روش قفقازی در ابتدای کار، هویج ها را شسته و به صورت باریک و دراز به طول ۴ سانتی متر برش می زنیم. لوبیا سبز ها را هم به طول ۳ سانت برش می زنیم. یک قابلمه برداشته و هویج و لوبیا را درون آن می ریزیم.

مرحله دوم
در این مرحله کمی آب جوش به آن اضافه کرده و کمی نمک می زنیم و روی حرارت به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد و نرم شود. بعد از آن، هویج و لوبیا ها را آبکش کرده و درون یک کاسه آب و یخ می ریزیم تا بلانچ لوبیا سبز انجام شود و رنگ آن تغییر پیدا نکند.
 
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک تابه با کمی روغن برداشته و پیاز را درون آن می ریزیم و تفت می دهیم. وقتی که پیاز سبک و طلایی شد، گوشت را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم
سپس به خوبی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ پیدا کند. سپس ادویه و نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی ادویه نیز بلند شود. در این مرحله قارچ ها را که ورقه ای خرد کرده ایم اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
 
مرحله پنجم
رب گوجه هم اضافه کرده و بعد از این که کمی تفت خورد، کمی آب جوش به آن اضافه کرده و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد و آب آن کشیده شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
 
مرحله ششم
بادمجان ها را شسته و پوست می کنیم و به صورت خلال های باریک به طول ۴ سانتی متر برش می زنیم. کمی نمک روی آن می پاشیم و کنار می گذاریم تا تلخی آن گرفته شود. در این زمان کدو ها را هم پوست می کنیم.

مرحله هفتم
سپس به صورت خلالی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم. وقتی که کدو ها تفت داده شد و نرم شد، از تابه خارج کرده، بادمجان ها را شسته و به آن اضافه می کنیم و سرخ می کنیم تا بادمجان ها هم نرم شود. در ادامه یک قابلمه مناسب بر می داریم.

مرحله هشتم
سپس مایه گوشتی و سبزیجات نیم پز شده را به آن اضافه می کنیم. کمی آب جوش به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا پخته شود و مزه ها با هم مخلوط شود. علاوه بر آن، آب آن نیز کشیده شود و جا بیفتد. سپس درون ظرف مناسب آن را سرو می کنیم.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar