آموزش درست کردن «پالاک پنير»
باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم آموزش درست کردن پالاک پنير را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
موادلازم:
۱ کيلو اسفناج پاک شده
۱ عدد پياز نگيني خرد شده
۱ قاشق سوپخوري کره
۱ قاشق چايخوري سير له شده
۱ قاشق چايخوري زنجبيل له شده
¼ قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز
½ قاشق چايخوري تخم زيره
½ قاشق چايخوري ادويه مخلوط
۱ فنجان ماست
۱ عدد فلفل سبز ريز خرد شده
½ قاشق چايخوري فلفل سياه
۱۰۰ گرم پنير بي نمک
به مقدر لازم نمک
½ فنجان خامه
دستور تهيه:
اسفناج را پاک کنيد و بشوريد، سپس داخل قابلمهاي بريزيد و در ظرف رو بذاريد تا با بخار اسفناجها پخته و نرم بشن. بعد از مدتي اسفناجها شروع به آب انداختن ميکنن، بذاريد آبش به خوردش بره سپس پوره کنيد و کنار بذاريد.
کره رو توي تابه بريزيد و تخم زيره رو اضافه کنيد و يک دقيقه زمان بديد تا تخم زيره بترکه و عطرش آزاد بشه. سير و زنجبيل له شده و پياز رو اضافه کنيد و تفت بديد تا کمي طلايي بشه. اسفناج رو به همراه ماست و فلفل سبز به مدت ۲ تا ۳ دقيقه تفت دهيد. نمک وفلفل سياه رو هم اضافه کنيد. سپس از روي حرارت برداريد و مابقي ادويهها رو اضافه کنيد و کاملا هم بزنيد. بعد خامه رو اضافه و کاملا مخلوط کنيد و در آخر پنير رو اضافه کنيد.
منبع:شبکه آشپزي