عصرانه/ چيپس خانگي و ترفند طعم دار و ترد شدن آن

همشهري آنلاين/ اگر علاقه زيادي به خوردن چيپس داريد اما از سالم بودن توليد آن مطمئن نيستيد بهراحتي ميتوانيد آن را در منزل تهيه کنيد.
چيپس از جمله تنقلات پرطرفداري است که کمتر کسي به آن نه ميگويد. اما حتي اگر طرفدار دوآتشه اين خوراکي خوشمزه باشيد، بعيد است که هر روز سراغش برويد و بخاطر نگراني از ضررهاي احتمالي خوراکيهاي حاوي نگهدارنده و افزودنيها، آن را به يکي از خوراکيهاي ثابت رژيم روزانهتان تبديل کنيد. در اين مطلب ميخواهيم طرز تهيه چيپس خانگي و خوشمزه را آموزش دهيم؛ چيپسي که شايد همچنان در رده خوراکيهاي کمکالري جا نگيرد، اما زياد کمتري را به بدن شما ميرساند.
مواد لازم براي تهيه چيپس خانگي
سيبزميني يک کيلوگرم
بيکينگ پودر يک قاشق سوپخوري
نمک يک قاشق سوپخوري
روغن به مقدار لازم
طرز تهيه چيپس خانگي ترد و خوشمزه
► مرحله اول
براي تهيه چيپس خانگي نياز به دستگاه ورقهکن يا رنده مخصوص داريد. با دستگاه ورقهکن سيب زمينيها را به صورت ورقههاي نازک برش دهيد سپس آنها را داخل يک کاسه بريزيد. مقداري آبيخ و تکههاي يخ روي کاسه بريزيد. مقداري بيکينگ پودر هم اضافه کنيد و اجازه دهيد تا حدود يک ۲۰ تا ۲۵ دقيقه، سيب زمينيها داخل آب بمانند.
► مرحله دوم
سيبزمينيها را آبکش کنيد و روي حوله تميزي پهن کنيد تا آب اضافي آنها گرفته شود. حالا نوبت به سرخ کردن ميرسد. يک قابلمه يا شيرجوش را تا نصف از روغن پر کنيد و روي حرارت قرار دهيد تا روغن آن آرام آرام حسابي داغ شود. نکتهاي که بايد رعايت کنيد اين است که آمادهسازي و داغ کردن روغن را با سرعت انجام دهيد تا بيکينگ پودر باعث سياه شدن سيب زمينيها نشود.
► مرحله سوم
ورقههاي سيب زميني را داخل روغن بريزيد تا طلاييرنگ شود سپس آنها را داخل ظرف روي دستمال تميزي قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود. بهتر است ورقههاي چيپس را روي هم نگذاريد چون ممکن است چيپس خمير شود.
براي درست کردن چيپس در طعمهاي مختلف چه کار کنيم؟
۱- اگر چيپس سرکهاي مد نظرتان است داخل يک کاسه مقداري سرکه و آب بريزيد و سيب زمينيها را داخل کاسه قرار دهيد تا طعم بگيرند، سپس سرخ کنيد.
۲- اگر چيپس فلفلي يا با طعم سير مد نظر داريد، مقداري پودر فلفل يا پودر سير داخل روغن بريزيد و چيپسها را سرخ کنيد