تبیان/ امروز قصد داریم طرز تهیه شیر برنج پرویی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
شیر پرچرب یک پیمانه

برنج یک پیمانه

آب ۳ پیمانه

پوست پرتقال ۵۰ گرم

پوست سیب ۵۰ گرم

چوب دارچین ۲ عدد

شیر عسل یک پیمانه

خامه یک پیمانه

شیر نارگیل ۵۰ گرم

پودر دارچین به مقدار لازم

بادام ۶۰ گرم

طرز تهیه:
* آب را در یک قابلمه ریخته و پوست پرتقال، پوست سیب و چوب دارچین را اضافه کنید.

* برنج را شسته و به آن بیفزایید و حرارت دهید تا آب برنج بخار شود.

* بعد شیر پرچرب را اضافه کنید تا برنج آماده شده و خوب پخته شود.

* شیر نارگیل را اضافه کنید.

* در آخر شیر عسل و خامه را نیز اضافه کرده و با بادام و پودر دارچین تزئین کنید.

نکته
* این دستور ۳۶۰ گرم کربوهیدرات، ۶۵ گرم پروتئین، ۱۸۰ گرم چربی و ۳۳۲۰ کیلوکالری انرژی دارد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar