با اين ترفند ليموترش را خوشمزهتر مصرف کنيد
باشگاه خبرنگاران/ همواره ترفندهايي براي زندگي وجود دارد که ما هنوز ازبرخي از آنها آگاهي نداريم. فريز کردن ليمو قطعا يکي از آن هاست. احتمالا هيچوقت سعي نکرده ايد ليموهايي که تازه خريداري کرده ايد را منجمد کنيد، پس حتما اينکار را بکنيد. ما دليل آن را برايتان توضيح خواهيم داد و درخواهيد يافت که انجماد ليمو يک ايده عالي است.
جاي تعجب نيست که ليمو يکي از محبوبترين ميوهها در سرتاسر جهان است. افزودن چند قطره آبليمو، طعم غذا را تازهتر مي کند و همگي لذت نوشيدن شربت آبليمو در تابستان را به ياد داريم، بعلاوه ويتامين سي موجود در ليمو به سيستم ايمني کمک کرده و باعث مي شود بدن با عفونتها مقابله کند.
ليمو همچنين حاوي موادي است که به جلوگيري از سرطان کمک مي کند، فشار خون را تنظيم کرده و حتي براي سلامت روان هم مفيد ميباشد و باعث مقابله با افسردگي و استرس ميشود. اما نکتهاي که وجود دارد اينکه معمولا ليموها بعنوان ميان وعده خورده نمي شوند، زيرا طعم خيلي ترشي دارند. راهکاري که در اينجا وجود دارد، انجمادکردن است.
درحقيقت دماي هواي پايين، ترشي ميوه را به ميزان بسيار زيادي کاهش ميدهد و باعث ميشود ليمو براي ميان وعده مناسب شود. دليل تفاوت طعم ليموي منجمد وليموي نگهداري شده در دماي اتاق، ميزان اسيديته آن است؛ انجماد ليمو اين اسيديته را کاهش مي دهد، به همين دليل طعم ترش آن به ميزان قابل توجهي کمتر مي شود. (اسيديته در هنگام ذوب شدن ميوه برمي گردد.)
نکته ديگري که بايد بدان توجه داشت، پوست ليمو ۵ تا ۱۰ برابر ويتامين C بيشتري نسبت به آبليمو دارد؛ به همين دليل است که به جاي آنکه آنرا دور بياندازيد، حتما بايد از پوست آن استفاده کنيد. پوست ليمو طعم و طراوت منحصر به فردي به غذا و نوشيدني شما مي بخشد. فقط مقداري از آن را روي سالاد، بستني ويا حتي ماکاروني بپاشيد و از عطر و طعم آن لذت ببريد.
اما براي داشتن طعم خوشمزهتر در پوست ليمو، راهکار پيش رو بازهم انجماد ليمو است، چرا که طعم پوست يخ زده بهتراز پوست معمولي است. پوست منجمد شده ليمو طعم شگفت انگيزي دارد؛ فقط حتما ليمو را قبل از نگهداري در فريزر، بخوبي بشوييد و اطمينان حاصل کنيد که ليمو قبل از استفاده در مواد غذايي، کاملا يخ زده باشد.